2
Košarka

ETO RECEPTA ZA PARTIZAN: AEK doživeo poraz koji će ga sigurno boleti… (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.17 u 23:54

Pred dolazak u Beograd, atinski AEK će doći poljuljanog samopouzdanja usled poraza u polufinalu grčkog Kupa od Arisa u Solunu rezultatom 77:76.

U polufinalu grčkog košarkaškog Kupa Aris je u svom gradu, Solunu, savladao atinski AEK pogotkom Vila Kamingsa u poslednjim sekundama meča. Iz auta sa strane terena Kamings je dobio loptu i probio kao ‘šilom’ odbranu Atinjana za polaganje vredno finala.

Kamings je bio i najbolji u pobedničkoj ekipi sa 20 postignutih poena, Dženkins je imao 12, a Bakner 11, dok je u ekipi AEK-a Majkl Dikson imao 23 poena i bio je najbolji na ovom susretu, ali mu to neće puno značiti. ‘Dvocifren’ u timu iz prestonice Grčke bio je još i Mekgrat sa 11 ubačenih koševa.

ABA LIGA: Pobeda Karpoša na radost igrača i navijača Partizana! (VIDEO)

Upravo AEK je sledeći protivnik Partizana u FIBA Ligi šampiona i u tom meču crno-beli bi mogli pobedom da se osiguraju da ih Atinjani ne mogu stići do kraja grupne faze tog takmičenja. Taj meč igra se u sredu od 20 časova.

(Izvor: youtube / Spyros ARIS)

Aris će protivnika u finalu Kupa Grčke dobiti u ponedeljak kada će se u drugom polufinalnom susretu sastati dva najveća grčka rivala, Olimpijakos i Panatinaikos.

0
0

2 Komentara

    • to su klubovi koji nisu rasprodali koševe,teren ,grb,napravili guziju i sad foliraju da su oni stari…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter