0
Evroliga

OBRADOVIĆ: Mi nismo favoriti, to u Evroligi ne postoji (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.17 u 23:43

Ekipa Fenerbahčea je danas odradila prvi trening u Beogradu pred meč sa Zvezdom.
Crveno-beli su u najboljoj formi od početka sezone, odličnom odbranom i dobrim napadom lako su izlazili na kraj sa mnogim velikim ekipama „starog kontinenta“.

Međutim, sutra će u dvorani „Aleksandar Nikolić“ imati jedno od najvećih evroligaških iskušenja. Međusobni skor je na strani ekipe iz Istanbula, kao i pozicija na tabeli Evrolige.

– Ne mislim da smo mi favoriti, od ove sezone to u Evroligi ne postoji. Novinari i navijači će to da proglašavaju, imaju apsolutno pravo, ali mislim da je u ovom trenutku potpuno iluzorno pričati ko je favorit. Sve ekipe su izjednačene, zato će i 40 minuta košarke dati odgovor na pitanje ko je u ovom trenutku bolji i spremniji, kazao je Obradović.

Na poslednjem evroligaškom duelu, puleni Željka Obradovića su porazili Armani rezultatom 86:79 u meču u kojem su Judo i Datome briljirali.

– Ispred nas je još jedna utakmica Evrolige protiv tima koji je u ovom takmičenju verovatno u najboljoj formi. Zvezda igra odličnu košarku, vrlo agresivnu odbranu sa jasnim idejama u napadu. Ima i ono što je prepoznato kod menadžera Evrolige, najbolju publiku i ambijent. Sve to i te kako utiče na Zvezdinu igru u Beogradu, bez obzira da li u Areni ili Pioniru. Hala je uvek ispunjena do poslednjeg mesta. To igrači zaslužuju, jer igraju sjajno, daju sve od sebe, a publika to prepoznaje. Jedino što mogu da uradim jeste da Zvezdi čestitam na svemu dosad urađenom, zaključio je Žoc.

Sem Željka Obradovića, Nikola Kalinić i Bogdan Bogdanović se takođe vraćaju u Beograd. Bogdanović će igrati protiv starog rivala, dok Kalinića ovog puta „delije“ neće bodriti.


Izvor: (YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter