6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RAŽNATOVIĆ: Tompson može da naruši Zvezdinu ‘hemiju‘

Objavljeno: 30.12.16 u 14:11

Miško Ražnatović nije osportio kvalitete Tompsona, ali smatra da bi mogao da naruši atmosferu u Zvezdi.
Drugog dana 2017. godine će letom iz Istanbula u Beograd doći Dion Tompson, nakon čitave sage oko ovog košarkaša i njegovog prelaska u redove crveno-belih.

Prvi čovek BeoBasketa je impresioniran sezonom koju do sada ima tim sa Malog Kalemegdana i iskreno se nada da američki centar neće ništa loše doprineti „mašineriji“ Dejana Radonjića.

– Odličan je igrač, tačno tip košarkaša koji nedostaje crveno-belima i Zvezda je letos mogla samo da sanja o njemu jer je njegova cena svetlosnim godinama daleko od Zvezdinog budžeta. Bilo koji klub koji traži centra mesecima i dođe u situaciju da dovede Tompsona, sumanuto je bilo ne dovesti ga. Ipak, iskreno se plašim da on može nešto da pokvari u Zvezdinom timu. On je najbolji centar tu ubedljivo, ali u ovom trenutku je delikatna situacija. Da ga Zvezda nije dovela i neko se povredio, bio bi to ozbiljan problem. S druge strane, on će sada uzeti 15-17 minuta i to Bjeličinih. Onda Bjelica mora da se povuče na četiri, tu gubi neke minute i Simonović koji igra u životnoj formi, on bi morao na tri, a tu su Dženkins, Lazić, Gudurić, Dangubić. Bojim se da to može da napravi određene poteškoće, ali verujem da će Radonjić uklopiti sve na pravi način, tako da se ne poremeti hemija ekipe koja je zaista fascinantna, rekao je poznati menadžer za Sport klub.

Ražnatović se osvnuo i na trenera Zvezde, Dejana Radonjića, za kojeg je rekao da su ga oduvek krasile osobine koje su ga sada učinile jednim od najboljih trenera u Evropi. Otkrio je i da je crnogorski strateg imao izvanrednu ponudu od bogatih Španaca, Baskonije, koju je Radonjić glatko odbio jer je verovao u svoje mojke i dobru sezonu koja je pred njim.

– Ovog leta Radonjić je imao konkretnu ponudu od Baskonije, koja je na početku pregovora bila dobra, a na njihovom kraju neverovatna. On je odbio i iskreno rečeno bio sam besan na njega. Bila je to idealna prilika da se popne stepenik iznad u finansijskom smislu, da izađe u Španiju, plus je to tim koji je igrao fajnal-for. Očigledno se pokazalo da je on bio u pravu i da je mnogo više verovao u ovaj Zvezdin tim od mene. Ja sam se bojao da sa ovom malom rotacijom neće imati tako dobru sezonu u Evroligi, pa da će on posle imati teži prolaz na evropsko tržište. Ne znam zašto je odbio, u stvari imam neku ideju, ali to su lični momenti o kojima ne bih govorio, izjavio je Miško Ražnatović.

Nakon još jedne velike u Evropi, Ražnatović nije mogao da sakrije oduševljenje o crveno-belom taboru.

– Ovo što Zvezda radi ove godine graniči se sa ludilom. Tako mali broj igrača, takav budžet i finansijski veoma teška situacija, a uspevaju da igraju lepo Evroligu i da u ABA bude na 15-0. Prethodne nedelje su posle dve evroligaške utakmice uspeli da pobede najvećeg konkurenta na strani, a pri tom se Cedevita odmarala tokom nedelje. To je za svaki respekt, zaključio je menadžer.

0
0

6 Komentara

  1. Ne brini ti za Zvezdu…sve će to DR da izbalansira i bićemo samo još jači.Jedva čekamo februar da dođe i da sa franjevcima brišemo parket,prvo 4.feb.u ABA ligi a nakon toga i 19.feb.u finalu kupa,ako izbore to finale u niškom i zvezdinom Čairu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Efes i Fener ga debelo demantuju, ‘bojim’ se da je ovde u pitanju ‘nesto drugo’, OSIM „HEMIJE“ .!. XXAAXXAA .!. Ovako su SVI Miskovi 100%, a ako dodje tompus onda ce biti 11 u 12, znaci procenti padaju zajedno s’OSNIVACEM .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter