0
Košarka

NBA: Irving ponovo doneo trijumf Kavalirsima, Vestbruk se ‘ugasio’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.16 u 09:32

U noći između četvrtka i petka odigrano je svega šest utakmica u NBA ligi u kojima nije bilo previše iznenađenja, ali ni srpskih igrača na terenima.

Košarkaši Klivlenda imaju dosta zvezda u svojoj ekipi, toliko da ukoliko ona najsjajnija pod imenom Lebron Džejms ne zasija dovoljno snažno kako ume, uvek će neka druga da nadomesti nedostatak svetlosti i pobedi ‘mrak’. E, noćas su zasijale sve tri glavne.

Tako je bilo noćas u meču protiv Bostona, pošto je ‘kralj’ Džejms imao 23 poena i 11 asistencija, što je ‘samo’ u odnosu na raspucanog Kajrija Irvinga, strelca 32 poena i autora čak 12 asistencija, ali i Kevina Lava, koji je ubacio 30 poena i ostvario 15 skokova.

Kod Seltiksa Ajzea Tomas je ispratio ‘trojku’ Klivlenda sa zamalo ‘dabl-dablom’ od 31 poena i devet asistencija, dok je Ejveri Bredli imao 23.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto Final)

Glavni ‘tripl-dabl’ igrač ove sezone Rasel Vestbruk kao da pomalo posustaje ili ga umor sustiže. Tek, u noćašnjem meču protiv Memfisa ubacio je za njega ‘samo’ 21 poen, uhvatio pet lopti i nije imao nijednu jedinu asistenciju.

Sa druge strane nerešiva enigma bio je Mark Gasol sa 25 poena, ali i Troj Denijel sa 22 koša u pobedi Grizlisa od 114:80.

(Izvor: youtube / NBA Conference)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, rezultati:

Šarlot – Majami 91:82
Klivlend – Boston 124:118
Memfis – Oklahoma siti 114:80
Feniks – Toronto 99:91
Juta – Filadelfija 100:83
LA Lejkers – Dalas 89:101

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter