3
Košarka

FOTO: STARSPORT

FRANCUSKA LNB LIGA: Vujoševićev Limož pobedom zaključio godinu

Objavljeno: 27.12.16 u 23:18

Francuski velikan ostvario je izuzetno važnu pobedu nad direktnim konkurentom u borbi za plej-of, ekipom Gravlena, rezultatom 88:79 (20:25, 23:12, 20:20, 25:22).

Tako je ekipa Duška Vujoševića na najbolji način završila jednu turbolentu i ne baš sjajnu godinu za njih. Limož je meč rešio odličnom igrom u drugom poluvremenu, gde su se već na početku odlepili na dvocifrenu prednost i sigurno je kontrolisali do samog kraja meča.

Nekadašnjeg prvaka Evrope su do sedme prvenstvene pobede predvodili Vilijam Bofor i Klemen Prepelič sa 18 ondosno 17 poena a odličnu partiju pružio je i Osumane Kamara sa dabl dabl učinkom od 16 poena i 11 skokova.

Vujoševićevi izabranici su ovim trijumfom obezbedili nešto mirniju zimsku pauzu jer sada nalaze na samo pobedu iza grupe timova koji dele petu poziciju na tabeli, pa će od nove godine biti sami gospodari svoje sudbine u borbi za plasman među osam najboljih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
 
Priprmio: Vladimir Kolarik

0
0

3 Komentara

  1. Svi pricaju kako Dula nema u medijima,da ste izvestavali sa svih utakmica koje je izgubio ove sezone bilo bi ga sasvim dovljno,mozda i previse!!!XAXAXAXAXA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter