3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDO, BAŠ SI U ‘MALERU’: Vest koja se nimalo neće svideti Delijama…

Objavljeno: 26.12.16 u 19:00

Crvena zvezda u četvrtak dočekuje CSKA iz Moskve u 15. kolu Evrolige u Kombank areni, ali su danas iz prestonice Rusije stigle loše vesti.

Naime, posle Miloša Teodosića od povrede se oporavio i Nando de Kolo. Francuz je posle 12 propuštenih mečeva zaigrao u utakmici protiv Jeniseja. Nando de Kolo je za 22 minuta na parketu dokazao da spreman stiže u Beograd.

On je postigao 19 poena, uhvatio je šest lopti i upisao dve asistencije. Posebno srećan zbog povratka Francuza bio je trener ‘armejaca’ Dimitris Itudis.

OSTVARILA SE ŽELJA ZVEZDAŠA: Spektakl za sam kraj godine na mestu koje su najviše priželjkivali (VIDEO) (FOTO)

– Dobro je da se kompletan sastav polako vraća. Presrećan sam zbog Nanda. Vratio se sada kada je to najpotrebnije, sezona je na sredini i veoma je važno beležiti dobre rezultate – rekao je Itudis.

Crvena zvezda i CSKA iz Moskve igraju u četvrtak od 19 časova u Kombank areni.

0
0

3 Komentara

  1. bravo za naslov … ta neka zvezda je uvek u maleru – problemu ako igra protiv ekipa koje igraju u kompletnom sastavu … ILI … ako pomoc od sudija nemaju …

    0
    0
    Odgovori
  2. I jace smo mi … ! Ma opusteno samo i ovo do sada je bilo i vise nego solidno.Sta bude bi ce ipak momci igraju sa kosarkaskim velikanima a ne sa nekim pacerima tzv sampionima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter