0
Evroliga

STIŽE ZAMENA ZA HEKETA: Olimpijakos dovodi Votersa

Objavljeno: 26.12.16 u 22:22

Uprava Olimpijakosa brzo je reagovala posle povrede Heketa i u kratkom roku pronašla zamenu. Dominik Voters pred potpisom.

Nakon teške povrede Danijela Heketa početkom ovog meseca, koja je označila kraj sezone za italijanskog beka, uprava Atinjana bila je prinuđena da pronađe što bolje rešenje u što kraćem roku. Izbor je prema specjalizovanom sajtu „Eurohoops“ pao na Dominika Votersa, koji trenutno nastupa za italijanski Kantu.

Tridesetjednogodišnji plejmejker je u dosadašnjem delu šampionata beležio vrlo dobre partije za nekadašnjeg evroligaša, prosečno upisujući 14,6 poena i 7,6 asistencija a rukovodstvo tima iz Pireja smatra da bi bio prava alternativa Heketu.

Amerikanac već ima iskustva igranja u Grčkoj jer je prošle sezone nastupao za Aris i Kolosos, te su stoga njegovi kvaliteti i te kako poznati crveno-belima iz Pireja. U karijeri je između ostalih klubova nastupao i za ljubljansku Olimpiju, Hapoel Holon i špnsku Manresu.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter