10
Košarka

FOTO:STARSPORT

OČEKIVANO ILI NE: Vujošević podržao Danilovića!

Objavljeno: 24.12.16 u 11:19

Nekadašnji tandem na čelu Partizana, sada je potpuno van ‘svog’ kluba, a iako se pričalo da su ‘u ratu’, pružili su jedan drugom ruku prijateljstva.

Od ako su i Duško Vujošević i Predrag Danilović napustili Humsku, nije se mnogo pričalo o njihovom neslaganju iz vremena ‘vladavine’ u Partizanu.

Izgleda da su ‘ratne sekire zakopane’, pošto je Vujošević uputio iskrene čestitke i želje bivšem prvom saradniku i novom predsedniku Košarkaškog saveza Srbije, Predragu Daniloviću.

– Reč je o izuzetno važnoj funkciji, koja sadrži velike zahteve i veliku čast. Naročito dobija na težini sada kada su odnosi između FIBA i Evrolige komplikovani. Danilovića dobro poznajem, želim mu uspeh. Nadam se da će biti na visini zadatka – izjavio je Vujošević za ‘Kurir’.

NASTAVAK NIZA: I opet je igrač Partizana na vrhu liste FIBA Lige šampiona! (VIDEO)

Odmah je usledilo pitanje kako bi to moglo da utiče na status Partizana pod košarkaškim nebom Srbije, ali je usledio odgovor baš u Vujoševićevom stilu.

– Najveća korist za Partizan bi bila da niko unapred nema prednost – kratko je sve rekao aktuelni trener Limoža.

0
0

10 Komentara

  1. Oni vole da se „podržavaju“ , kada jedan bije sudiju , a drugi drži vrata , da sudija ne pobegne !! Uvek su bili kompatibilni , „dopunjavali“ se u otimačinama . Jedino što dulo , nije tukao kuma ,noću u kafani !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. gospodin, iskren i posten, radan, vreda, … koji kicmu ne savija-nepokoran bez dlake na jeziku. kome na svemu sto od srpske – beogradske kosarke napravi: kosarkasku AKADEMIJU-INSTITUCIJU kk partizan ( od njega je samo vise u Srbiji i beogradu uradio gospodin – profesor aca nikolic koji temelje svemu napravi … duda,obradovic i maljkovic to uradise van beograda i Srbije ). predan je kosarci … voli svoj partizan kao retko ko … uvek i na svakom mestu je isti … ONI sto ga mrze zbog sportskog i viteskog bola koje im nanese u proteklih 20 godina rada … mogu pod prozor da mu pljunu … ON CE U ISTORIJU SRPSKOG SPORTA-KOSARKE TO UVEK BITI a ONI ce u srpskom sportu biti kad tad zapisani kao najvece ZLO koje nam se desi … kad rezultate njihovog rada sagledamo za 5 – 10 godina jer toliko vremena treba … kao sto se ONI danas hvale TUDJIM rezultatima … od ljudi koji ovom sadasnjem uspehu sve uradise i dadose pre 10 i vise godina … svedoci smo uspesnosti jihovih vestackih tvorevina … kako prolaze i koliko to PONIZENI – OPLJACKANI narod kosta – placa … ISTINA … saznanje o svemu : kako su, na koji nacin i cime su se sve sluzili … da DULETA VUJOSEVICA privremeno (ONI misle da su za stalno … ) iz srpske kosarke ostranili, ce se poklopiti sa ostalim saznanjima … sta se i kao radi … u srpskom sportu … TO CE BITI OTREZNJENJE ZA NACIJU.

    0
    0
    Odgovori
  3. I sad ce partizanove ovce,koje su pisale protiv Danilovica,odjednom promeniti misljenje i zahvaljujuci prodavcu magle i demagogu,pisati hvalospeve o Danilovicu.Koje je to ispiranje mozga,gore nego u vreme Gebelsa.

    0
    0
    Odgovori
  4. ONI su bili ‘DEO’ CRNO BELE ISTORIJE I NAJVECE KK-MAGIJE KOJA JOS UVEK TRAJE I TRAJACE ZAUVEKKK, bez obzira na trenutna poturanja sitnih, minornih, nebitnih i malih ‘osoba’ u svakom smislu te reci !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!! MAGIJOM PARTIZANA PROTIV SLUGA SRAMA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter