1
Košarka

JOKIĆU, IME TI JE MAGIJA: Vežite mu oči, čisto da bude zanimljivije! (VIDEO)

Objavljeno: 24.12.16 u 09:31

Fantastičan potez srpskog reprezentativca još jednom je raspametio sve u SAD-u, ali i ljubitelje NBA lige u Evropi.

Nikola Jokić još jednom je zablistao. U meču protiv Atlante i na kraju poraza od 109:108, Srbin je postigao osam poena, uhvatio sedam lopti i podelio šest asistencija.

NBA: Jokić ponovo zapažen, Bjelica nije u formi, dok Bobi i dalje ‘greje klupu’ (VIDEO)

Jedna je bila baš, ali baš posebna. Uputio je pogled prema petom redu tribina, a onda potpuno na drugu stranu uputio fanatastičan pas o parket bez gledanja za Herisa koji je lako zakucao loptu u koš.

Iz dana u dan, ovaj potez postaje pravi zaštitni znak Nikole Jokića:

Inače, trener Majk Maloun je baš nagrdio Nikolu Jokića zbog lakih i brzih šest ličnih grešaka.

– Ovo se dešava svake večeri. Nikola mora da nauči, ovo je četvrta ili peta utakmica od kada je ponovo starter da ima problema sa penalima. Prvi put kada nije pravio glupe faulove flertovao je sa tripl-dabl učinkom. Povređuje sebe, ali i ceo tim. Mora da bude pametniji. Mnogo nam je važan. Igramo preko njega i potreban nam je na parketu – reči su Melouna.

0
0

1 Komentara

  1. Kada bi se i ostali trošili i igrali odbranu kao on, to bi bilo manje vazno. On trazi da Nikola nauci da ne pravi faulove? Igras meksu odbranu i ne pravis faulove. U NBA je bitnije šutirati i dati kos nego odbrana o kojoj oni cesto pricaju. Zasto je onda igra toliko brza da si stalno u pokretu sa jedne na drugu stranu ako se igra odbrana? Ovaj trener treba da zna da kada neko ovako asistira da izrasta u velikog majstora. I to sto on prica znaci ne igraj odbranu..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter