0
Evroliga

EVROLIGA: Bobua promašio za pobedu, Barsa sigurna (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.16 u 23:49

U poslednja dva meča 14. kola Evrolige pobede su upisali Barselona i Panatinaikos.
Grčka ekipa se bolje smašla u uvodoj četvrtini u kojoj je bila na granici dvocifrene prednosti, nakon toga se desio veliki pad koji je Baskonija iskoristila i preokrenula rezultat. Do finiša se igrao egal, u uzbudljivoj završnici gosti iz španije preko Bobue nisu stigli do pobede, u deonici u kojoj su ubacili svega devet poena.

Kris Singlton je u pobedi svog tima imao 23 poena, Džejms je dodao 16, a Kalates 14. U gostujućem taboru je Šengelija ubacio 17.

Furioznim prvim kvartalom je Barsa rešila veliki deo meča u duelu za Armanijem. Katalonci su u tom delu igre dali 32 poena i veoma brzo došli do prednosti od dve cifre. Tempo je opao, ali je domaći tim i dalje „držao odstojanje“ od milanskog tima koji je pokušao da preokrene u poslednjoj četvrtini, što i nije bilo realno.

Ante Tomić je završio meč sa 19 poena, 15 Koponen, Vezenkov je dodao 13, a Rajs 10 u taboru Barse. Na drugoj strani je fantastični Rakim Senders imao 27 poena, a dvocifren je bio i Milan Mačvan sa 11. Miroslav Raduljica je za 23 minuta na parketu imao skroman učinak, dva poena i tri skoka.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

EVROLIGA, 14. kolo:

Četvrtak:

Galatasaraj – Efes 76:86

Crvena zvezda – Real Madrid 82:70

Žalgiris – Uniks 80:88

Bamberg – Olimpijakos 82:68

Petak:

CSKA – Fenerbahče 79:95

Darušafaka – Makabi 86:84

Panatinaikos – Baskonija 69:68

Barselona – Milano 89:75

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter