0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

FIBA LŠ: Mega bolja od rivala sa Jadrana (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.16 u 20:15

Košarkaši Mege su slavili protiv Mornara rezultatom 60:53.
Za manje od nedelju dana, crnogorski tim je pretrpeo dva poraza u Srbiji. Danas su košarkaši Dejana Milojevića u 10. kolu Lige šampiona bili bolji rivali, a to su dokazali od drugog kvartala nakon čega je usledila totalna dominacija domaćina. Prvu deonicu je obeležio potpuni egal, nakon kojeg je Mega uspela da slomi otpor svog protivnika.

U trećoj četvrtini je Mornar ubacio svega devet poena, što su puleni Dejana Milojevića iskoristili kako bi dodatno uvećali razliku koja je i tada bila dosta ubedljiva. Preko Amerikanca Elisa su se gosti u finišu vratili, ali nije bilo dovoljno vremena da bi došlo do preokreta.

U timu Mege najbolji je bio Novak sa 14 poena, pratio ga je Zagorac sa 12, a po 10 su postigli Spasojević i Kaba. U rosteru „plavih“ je poemnuti Elis ubacio 10 poena, a jedini dvocifreni je pored njega bio bivši košarkaš Zvezde, Boris Bakić sa 10.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter