0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ JE OPTIMISTA: Oslabljena Mega želi da sruši Mornar

Objavljeno: 20.12.16 u 17:50

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da ima problema sa povredama igrača, ali da se nada da će njegova ekipa uspeti da odigra dobro i pobedi Mornar u Ligi šampiona.

– Dobro se poznajemo sa ekipom Mornara, igrali smo već tri neizvesna meča sa njima. Imaju kvalitetan tim sa nekoliko odličnih Amerikanaca. Imamo problema sa povredama što dodatno otežava našu situaciju. Moraćemo malo vremena što imamo izmedju utakmica da iskoristimo kako bismo na treningu pokušali da ispravimo greške. Nadam se da ćemo sutra uspeti da odigramo dobar meč i da posle serije gostovanja, dodjemo do pobede na našem terenu – rekao je Milojević, navodi se na sajtu Mege.

Košarkaši Mege igraju sutra od 18.30 na svom terenu u Sremskoj Mitrovici protiv Mornara iz Bara, utakmicu 10. kola Grupe D u Ligi šampiona. Obe ekipe imaju po dve pobede i sedam poraza.

Milojević neće moći da računa na Marka Tejića zbog povrede ruke, kao ni na Kostju Mušidija koji je sa reprezentacijom na juniorskom Evropskom prvenstvu. Novi igrač Mege Nikola Rebić vratiće se na teren krajem januara.

Mega Leks i Mornar su odigrali tri utakmice u prethodnih nekoliko meseci. U pripremnom periodu na turniru u Čačku Mega je pobedila sa 92:89, dok je Mornar u Baru pobedio sa 87:85 u trećem kolu Lige šampiona. Ekipe su pre mesec dana igrale u Sremskoj Mitrovici u Jadranskoj ligi, a pobedila je Mega sa 93:87.

Centar Mega Leksa Alfa Kaba rekao je da veruje da će ekipa uz podršku publike pobediti Mornar.

– U goste nam dolazi ekipa Mornara sa kojom smo igrali već tri puta i svaki put smo igrali teške i neizvesne mečeve. U meč ulazimo iz serije gostovanja i prijaće nam da ponovo igramo u Sremskoj Mitrovici. Pozivam publiku da nas podrži, verujem da ćemo zajedno doći do pobede koja bi nam mnogo značila – naveo je Kaba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter