3
Košarka

FOTO: STARSPORT

LASKAVO PRIZNANJE: Zvezdin košarkaš dobio verovatno najdražu nagradu u karijeri

Objavljeno: 17.12.16 u 23:23

Stefan Jović je dobitnik nagrade za najboljeg sportistu grada Niša ove godine, koju je podelio sa vaterpolistom Savom Ranđelovićem.
Žiri je bio jednoglasan, u godini koja je na izmaku su ovi momci najbolje predstavljali grad sa juga Srbije. Ljudi koji su odlučivali o tome ko će dobiti nagradu nisu mogli da se odluče između ova dva momka, te je prvi put u 38 godina dugoj istoriji dodeljivanja, nagrada podeljena.

Pored novinara, žiri čine i svi prethodni dobitnici među kojima su Dragan Stojković Piksi, Dejan Rambo Petković, Ivan Miljković i mnogi drugi.

Stefan Jović je postao prvi košarkaš koji je dobio ovo laskavo priznanje, što ni ne čudi jer je on jedini košarkaš iz ovog grada koji je nastupao za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Joviću i Ranđeloviću će nagrade biti uručene 26. decembra na manifestacii „Sportski bal“ u Nišu.

0
0

3 Komentara

  1. ..bas mu laska sto se ‘nasao’ u drustvu jedne takve ‘velicine i legende’ nomada-pixija, koji je jedan od najzasluznijih za ubrzan proces nestajanja sa fudbalske mape evrope crveno-kockastog klubica s’mrakane..

    0
    0
    Odgovori
    • Idi i leči se,pod hitno jer si definitivno prso ko lajsna.Ima pored Niša jedna specijalna ustanova,ako bi bili ljubazni da te zbrinu na višegodišnje lečenje,bili bi im zahvalni svi čitaoci ovog portala.Zove se Toponica i nalazi se na 12km od grada a ti si kao bogom dan za tamo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter