16
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GROBARI ODUŠEVLJENI: Veseli pobedu nad Zvezdom posvetio Bogdanu, nije se dugo čekalo na odgovor (FOTO)

Objavljeno: 09.12.16 u 00:12

Proradila je crno-bela veza u Fenerbahčeu. I dalje svaka pobeda nad Crvenom zvezdom posebno znači bivšim igračima Partizana.

Fenerbahče je u 11. kolu Evrolige večeras u Istanbulu savladao Crvenu zvezdu sa 87:72, a zapaženu ulogu u tom trijumfu imao je Jan Veseli. Bivši igrač Partizana je ubacio 14 poena i uhvatio pet lopti, uz nekoliko atraktivnih zakucavanja.

EL: Zvezda parirala Feneru jednu četvrtinu, Obradović nadmudrio nervoznog Radonjića (VIDEO)

Posle meča nije propustio priliku da, njemu vrednu pobedu, posveti još jednom bivšem košarkašu crno-belih, Bogdanu Bogdanoviću, koji večeras nije mogao da igra zbog povrede.

– Ovo je za mog brata Bogdana – napisao je Jan Veseli uz ‘haštagove ‘Derbi’ i ‘Fenerbahče’.

Bogdan Bogdanović je vrlo brzo odgovorio saigraču partizanovcu:

– BRATEEEEE, respect – napisao je srpski reprezentativac.

0
0

16 Komentara

  1. Nedostaje mu kikiriki, ali sustina je drugacija, da ima toliko ljubavi svi oni bi dali po neku kintu da oporave „voljeni„ klub, a jasno je da igraju samo za pare i to debele pare. Bole njih za tamo neke mutave, glodare i slicne…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zamisli neko ko se potpisuje sa delija(elitne turske jedinice) govori o turcima i porodicama. Jad i beda intelektualnog užasa. Isto kao kad onaj MORALNI GMIZAVAC priča o poštenju…

    0
    0
    Odgovori
    • Pitaj starije zašto su na jugu nekad pevali Partizan vole samo delije, delije iz ponosne Srbije, i pojasni pesmu, ne navijačku nego narodnu Igrale se delije nasred zemlje Srbije, sitno kolo do kola čulo se do stambola……Mali franjevacki jugend….

      0
      0
      Odgovori
  3. U tome im je sva sreca i radost tuznog,raspalog molog komsije….Tesko je svakog cet.i petka navijati za drugi klub….

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa zna se za veliku ljubav iymedju franjevaca i turaka tako da je ovo sve jasno. Glodari, rvati i turci zanavek braca….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter