2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ UPOZORAVA: Igokea nema ‘obaveza’ u Evropi, posebno dobro igraju protiv najboljih

Objavljeno: 09.12.16 u 14:02

U 13. kolu regionalne ABA j.t.d. lige, crno-beli u dvorani „Aleksandar Nikolić“ dočekuju Igokeu.

Meč je na programu u subotu, 10. decembra, sa početkom u 21 čas. Prodaja ulaznica po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter, počinje u 18 časova na blagajni dvorane.

U poslednji duel prve polovine regionalne lige, košarkaši Partizana ulaze sa učinkom od devet pobeda i tri poraza, a trener crno-belih, Aleksandar Džikić, ističe iskustvo i rasterećenost narednog protivnika.

-Protivnik je iskusan, ekipa koja preko sedmice nema ‘obaveze’ u Evropi. Dakle, imali su dovoljno vremena da se spremaju i da se potpuno oporave od prethodne utakmice. Igraće potpuno rasterećeni, a to je uvek dodatni plus. Videli smo neka njihova odlična izdanja protiv najboljih timova u ABA, potceniti ih ili prihvatiti njihov ritam bi bilo pogrešno – rekao je Džikić.

REMEK DELO SRPSKOG PLEJA: ‘Step-bek‘ preko centra za pobedu (VIDEO)

Plejmejker Partizana, Vilijam Hečer podvlači kvalitet Igokee.

– Nešto slabije su počeli sezonu, ali su u poslednje vreme ušli u formu i sada su šesti na tabeli. Svakako će doći u Beograd da pokušaju da pobede. Moraćemo da zaustavimo njihove glavne igrače, pre svih Džejmsa Robinsona i Vuka Radivojevića – istakao je Hečer.

0
0

2 Komentara

  1. ..ma, ne bojim se ja Igokee, koliko naseg robinZona, kao i vrabca i njihovim ‘upornim’ napadima na REKORD u izgubljenim loptama u ABA ligi, AKO njih dvojicu ‘sprecimo’ u tome, sigurno dobijamooo, na samo Igokeu, nego SVEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter