4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RAZLIČITE REAKCIJE: Obradović nahvalio Zvezdu, Radonjić nije ni bio optimističan…

Objavljeno: 08.12.16 u 22:40

Posle utakmice između Fenerbahčea i Crvene zvezde, treneri dva tima su, očekivano, bili u različitim raspoloženjima.

Strateg Fenerbahčea Željko Obradović je bio zadovoljniji trijumfom od 87:72 i ‘uvećao’ je pobedu svog tima pohvalama na račun igrača Crvene zvezde.

– Igrali smo protiv tima koji ima veoma disciplinovane igrače, ali je važno da su danas odigrali bez dvojice veoma važnih, Mitrovića i Gudurića. I pre ove utakmice pričali smo da su oni tim koji uvek igra agresivnu odbranu i da imaju igrače kao što su Bjelica na poziciji ‘pet’ i Simonović na poziciji ‘četiri’. Igraju pik-en-rol igru i morate na to da reagujete – izjavio je posle meča Željko Obradović.

Međutim, kada je već nahvalio igrače Zvezde, red je bio da spomene i nekoliko svojih košarkaša.

– Hajde da kažem da smo u većem delu meča igrali dobro, ali je za moj ukus bilo mnogo mnogo uspona i padova. Ovo je veoma važna pobeda za nas. Naši visoki igrači odigrali su veoma dobar meč – Ekpe, Veseli i Pero Antić. I pored toga, ispravno je čestitati celom timu, jer je ovo timska igra – istakao je popularni ‘Žoc’.

EL: Zvezda parirala Feneru jednu četvrtinu, Obradović nadmudrio nervoznog Radonjića (VIDEO)

Sa druge strane, trener Zvezde Dejan Radonjić je čestitao Feneru na pobedi i objasnio da se protiv takve ekipe nije moglo bez dvojice važnih igrača, Luke Mitrovića i Marka Gudurića.

– Počeli smo sasvim solidno meč, u drugoj četvrtini smo na startu imali mnogo problema u fazi odbrane i napada, oni su stekli prednost i čuvali su je i povećavali do kraja. Generalno, kontrolisali su apsolutni tok meča, do završnice.

– Tačno je da smo bez dva igrača odigrali večeras, Luka se i dalje oporavlja, Gudurić nije sa nama doputovao i da smo kompletni verovatno bi bilo teško, jer je Fener odličan i jako nam je teško sa njima, što se vidi po našem odnosu do sada – aludirao je Radonjić na 0-5 protiv Fenerbahčea.

0
0

4 Komentara

  1. Bravo Zoc, mudro brate, O NEPRIJATELJU NE GOVORI ZLO, NEGO MISLI i „RADI“ PROTIVVVV NJEGA, K’O I UVEK.K.K. STO SIII .. .!. XXAAXXAA .!. A sto se ‘nedostatka’ fmp-ea tice, da je BAR u Guduri i Mitrovicu (inace latentnim Grobarima..) JEDINI NEDOSTATAK, GDE BI IM KRAJ BIO, ipak njih dvojica zajedno k’o POLA JEDNOG BB-SHOWA, provereno i dokazano na delu, 3-5 .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Jel pratiš El? Ahahaha prati,prati a ne kup Tereze kesovije. Ajde napiši jedno hvala premijeru da opomenu Muslija i Edu Muriča zar su zaboravili časove ljubavi ahahahahah.

      0
      0
      Odgovori
    • Lepo je kad navijash za sve klubove u Evro ligi koji igraju protiv najveceg kluba iz Srbije Crvene Zvezde, XAXAXAXAXA

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter