8
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NESVAKIDAŠNJA SCENA: Dejan Radonjić potpuno poludeo i ‘ošamario’ po lopti (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.16 u 20:05

Početkom treće deonice utakmice između Fenerbahčea i Crvene zvezde, trener crveno-belih uradio je za njega neuobičajenu stvar.

Već u drugom minutu drugog poluvremena Dejan Radonjić je posle jednog faula Stefana Jovića pobesneo, što je ‘osetila’ lopta koja je došla do njega.

Ostaje samo dilema da li se ljutio na Jovića zbog faula ili Čarlsa Dženkinsa koji se našao ispred njega, ali je ovo nešto na šta, svakako, nismo navikli od crnogorskog stručnjaka.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

8 Komentara

  1. Šamara on vas vatikance , već tri godine Hahahahaaaaaaaa i sledećih tideset i tri !!!! Baš će biti bu ha ha ha ha , evetigana , od „cigana“ !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Opet ti vatikanac ??? Da li je moguće da nemaš ni malo mozga ??? Kažeš kk frankenštajn a misliš li ti na kk prošlost ?? Posle utakmice protiv onih amatera iz Nemačke, da sam na tvom mestu, pojeo bih jednu čokoladicu „Pionir „, jer je dosta da jedeš g…a !!!! Pitaj svoju kolindicu , da li smeš , jer je iz Srbije !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Dinamo Zagrebu LS ,Zvezda Idea Voli u LE…svaka slicnost je namerna…punjenj Kolindicinih finansiranih projekata do iznemoglosti!

      0
      0
      Odgovori
  3. Jbg. mora i on ‘nesto da osamari’, pa makar ‘lop’ta’ bilaaa .!. XXAAXXAA .!. Inace, SVI NJEGA i kk frankenstajn koji ‘vodi’-SAMARAJU u EL .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter