5
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ POSLE EMOTIVNE VEČERI: Prevršena je svaka mera

Objavljeno: 06.12.16 u 21:47

Na konferenciji za medije nakon pobede nad Ludvizburgom, novinarima su se obratili Mihajlo Andrić i trener Aleksandar Džikić.

Andrić je pohvalio borbenost ekipe:

– Teška utakmica, što smo i znali. Borili smo se, mislim da smo zaslužili da pobedimo. Izginuli su svi do jednog na terenu.

Upitan za poslednji ofanzivni skok, kojim je praktično overio pobedu, Andrić je rekao da je bilo „bolno“:

– Vreme je bilo da i ja uhvatim neki skok, završio je kroz osmeh košarkaš Partizana.

Sa druge strane trener Aleksandar Džikić je bio nešto ozbiljniji:

– Videli ste, bilo je teško preko svake mere… Mogli smo ranije da prelomimo, ali nismo. Agresivni su, kada im dozvolite veoma su nezgodni. Pobedili smo ekipu koja je vezala pet pobeda, koja je kvaliettna, i koja se pojačava. Bilo je gluposti, ali greše igrači, grešim i ja.

Upitan da prokomentariše diskusiju koju je imao sa navijačima po završetku, trener crno-belih nije želeo da ulazi dublje u priču:

– Pozvao sam neke ljude da ne zvižde. Mene mogu da vređaju, ali igrače ne smeju da diraju. Mi to ne radimo, i nikada nismo ni radili. Razmenili smo utiske, nije bilo kao prošli put, sad je bilo bliže. Nemam dilemu, nisam nepogrešiv, ali ovo je bilo prijateljski. Podržali su me, rekao sam „Vidite sve“, i to je to, zaključio je Džikić.

 

Sa lica mesta, Stefan Smuđa

0
0

5 Komentara

  1. Zaledjeni cigani u frizideru. Sa kupljenim imenom, laznim bojama i grbom. Sa placenim navijacima. Sta vi tazite na ovim stranicama institucije i evropskog prvaka???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter