3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VESTERMAN ’GROBAR’: Tviter odgovor koji je obradovao navijače Partizana (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.16 u 16:55

U petak je Leo Vesterman bio centralna figura gostujuće ekipe u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Mada Francuz nije neko koga su se zbog igračkih sposobnosti pribojavali navijači Zvezde, publika u bivšem „Pioniru“ je od Vestermana očekivala da će, zbog iskustva kojeg ima u mečevima protiv Zvezde, a i mentaliteta kojeg je izgradio igrajući derbi, moći da bude jedan od krivaca za eventualni neuspeh crveno-belih.

U nekim momentima povremeni reprezentativac „trikolora“ i jeste bio nezaustavljiv za igrače Dejana Radonjića, a sve to je posebno obradovalo jednog navijača bivšeg Vestermanovog kluba – Partizana:

– Hvala brate grobarski, ulepšao si mi vikend, poručio je navijač francuskom plejmejkeru uz engleski prevod.

LEO VESTERMAN: Posebno je kad u Pioniru slaviš kao navijač Partizana!

Nakon skoro celog dana usledio je odgovor Lea Vestermana koji je oduševio armiju navijača crno-belih:

– Nema na čemu, napisao je Vesterman na sprskom.

Košarkašu Žalgirisa na zvaničnom Tviter profilu stoji oznaka #PartizanZaUvek kao i natpis „grobari“ kao potvrda da je Francuz još uvek srcem uz tim koji ga je košarkaški afirmisao i preporučio evropskoj klupskoj eliti.

Igrač koji je u Partizanu proveo dve sezone je u pobedi svog tima nad Zvezdom upisao sedam poena i isto toliko skokova, dok je asistirao osam puta.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter