14
AdmiralBet ABA Liga

ŠOK: Parizan se seli iz Beograda zbog plesa i borilačkih sportova, evo gde će igrati…

Objavljeno: 03.12.16 u 11:46

Verovali ili ne, ali Partizan će jednu utakmicu ABA lige morati da igra van Beograda zbog zauzetosti svih dvorana u prestonici.

Crno-beli se sele! Sele ih ples i borilački sporotovi. Naime, pred Partizanom je ovog meseca veliki broj mečeva i to većina na domaćeme terenu. U FIBA Ligi šampiona dolaze Ludvigzburg i Bešiktaš, a u ABA ligi Mornar, MZT i Igokea. Jedan od ovih mečeva Partizan će morati da igra van Beograda.

Kako saznaje Blic, dvorane ‘Aleksdnar Nikolić’ i ‘Ranko Žeravica’ su zauzete 17. decembra zbog održavanja takmičenja u plesu i borilačkim sporotvima, te će se meč sa Mornarom odigrati u jednom od gradova Srbije. Uprava crno-belih je izabrala Niš, jer je to grad do kog bi Barani najbrže mogli da stignu, ali ujedno i mesto sa velikim brojem Grobara.

Nišlije, spremite se, dolazi Partizan!

0
0

14 Komentara

  1. Pa dobro,kada se mora, mora…Partizan je SRPSKI klub,iako neki tamo,drugačije žele protumačiti,i dobro došao u bilo koji grad,ima da se oseća kao domaćin.Partizanovaca ima svuda po našoj zemlji u velikom broju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter