0
Košarka

DERIK ROUZ: Želim da ostanem u Njujorku do kraja

Objavljeno: 03.12.16 u 18:56

Zvezda NBA lige i plejmejker Niksa je izjavio da bi voleo da karijeru završi u tom klubu.

Prvi pik na draftu 2008. godine je u intervjuu za američke medije rekao da se nigde nije osećao kao u Njujorku, kao i da bi voleo da i Niksi budu za to da ovaj igrač i nakon jednogodišnjeg ugovora ostane u klubu.

– Mi gradimo jednu kulturu. Trenutno smo kod temelja. Imam ugovor od samo godinu dana i naravno da bih želeo da ostanem ovde. Želim da ostatak svoje karijere provedem u Njujorku, ali mi je potrebno i strpljenje, rekao je Rouz.

Organizator igre je 2011. bio najkorisniji igrač lige, a nakon toga je njegova karijera doživela veliki pad usled mnogobrojnih teških povreda koje mu nisu dozvoljavale da igra na nivou koji može.

– Volim atmosferu u Njujorku, volim okolinu ovde, volim osoblje kluba, volim tim. Moj posao je da budem ovde i dam svaki deo sebe kad god sam na parketu. Budućnost je nepredvidiva ali bih ja želeo da ostanem ovde, zaključio je dvostruki osvajač zlata na Svetskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter