4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VESTERMAN PRED ZVEZDU: Želim da je pobedim zbog mog Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.16 u 17:31

Francuski košarkaš i ljubimac navijača Partizana Leo Vesterman po sletanju na aerodrom ‘Nikola Tesla’ bio je prva zvezda domaćih medija.

Nekadašnji igrač Partizana Leo Vesterman, a sada uzdanica Žalgirisa, sutra će imati ‘vruć’ doček od strane navijača Crvene zvezde, u to nema sumnje.

– Kao i u svakom meču, došli smo po pobedu. Neće biti lako, jer je Zvezda jako dobra ekipa, specijalno kada igra kod kuće. Čeka nas jako teška utakmica u petak – rekao je Vesterman po sletanju u Beograd.

– Naravno, motivisan sam, ali pre svega kao igrač Žalgirisa. Želim da dam sve od sebe i da pobedim za svoju ekipu, ali i za moj Partizan. svakako će to biti specijalno veče za mene – istakao je Vesterman.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pre meča i trener litvanske ekipe Šarunas Jasikevičijus je istakao da je glavni cilj da njegova ekipa ne podlegne atmosferi.

– Znam da nije lako igrati u ovoj hali, ali mi imamo dosta iskusnih košarkaša koji znaju u takvoj atmosferi da igraju i znaju šta nas čeka. Poznato je da Zvezdini navijači prave jednu od najboljih atmosfera na svetu. Dosta smo se spremali za ovaj izazov. Mislim da smo spremni da se suprotstavimo i Zvezdinim igračima i navijačima – rekao je Vesterman.

Upitan da li je o sutrašnjoj utakmici razgovarao sa Duškom Vujoševićem, Francuz je rekao:

– Dugo se nismo čuli i nismo pričali o ovoj utakmici. Dosta smo bliski i kad god možemo razgovaramo. Ali sada sam savete za pripremu utakmice dobijao samo od stručnog štaba – rekao je Vesterman.

(Izvor: youtube / SPG basketball)

0
0

4 Komentara

  1. Bravo Leo, primio si crno-beli zig koji ostaje za ceo zivot !!!
    SVE PROLAZI (mama, tata…zVEZDA, fmp…)ALI, PARTIZAN OSTAJE, ZAUVEK.K.K. U SRCU !!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter