5
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ŠTA SE OVO DOGAĐA: Iznenadićete se kada vidite broj Grobara u Pioniru i gde stoje (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.16 u 20:56

Partizan posle prve četvrine gubi 23:19, a ona što je zabrinjavajuće jeste sve manji broj Grobara na tribinama dvorane ‘Aleksandar Nikolić’.

Tek par stotina njih se okupilo iza koša kako bi bodrilo svoje ljubimce. U trans ih je bacila trojka Birčevića, ali je atmosfera daleko od one na koju smo navikli kada igraju crno-beli. Razočarenje ili nešto drugo?

(Izvor: YouTube/HotSport)

Iz dvorane ‘Aleksadnar Nikolić’ – Stefan Smuđa

0
0

5 Komentara

  1. Ju ju ju ju ju , koliko je „malo“ falilo ???? Bog vam vraća zbog mržje , koju ispoljavate u svakodnevnim komentarima , koji su bolesni . Joj što je lepo veče , a tek sutra kada se sastavi i NS !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • ..kakve veze Bog ima sa vama „gani, da ima neke veze, sada kao i pre, ne bi bili prosjaci (svake vlasti..), skupljaci sek. otpada itd itd .!. XXAAXXAA .!.

      1
      0
      Odgovori
      • Komentar ti je na nuvou nekog retarda ili deteta starosti do pet godina.Mi kao Srbi pravoslavci verujući smo , imamo Boga i molimo mu se !!! Vi ste jugoslaveni , ateisti , komunjare i nadasve vatikanci !!! Vi verujete u dula , mula , tumase , džile , mile i ostale debile !!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter