0
Košarka

UOČI ŽREBA ZA EUROBASKET: FIBA i Rumunija u panici…

Objavljeno: 22.11.16 u 00:10

Danas od 16 časova u Istanbulu će biti održan žreb za Evropsko prvenstvo koje se krajem avgusta i početkom septembra igra u Turskoj, Finskoj, Rumuniji i Izraelu.

Danas će 24 reprezentacije saznati sa kim će igrati u grupi na Eurobasketu. Neke selekcije već to znaju, a najviše rivala je poznato u grupi koja će se igrati u Rumuniji. Naime, pošto je žreb zobg ekonomske pomoći domaćinima poludirigovan u ovoj grupi su već poznata tri rivala. Igraće domaćin Rumunija, susedna Mađarska i ne tako daleka Hrvatska.

Da stvar bude komplikovanija u ovu grupu bi mogla i Srbija. To bi donelo velike glavobolje domaćinu. Nema sumnje da bi se u Bukureštu u isto vreme našli hrvatski i srpski, ne samo navijači, već i huligani. Svesna je toga i FIBA. Šta više, niko ne garantuje da bi problema moglo da bude i sa navijačkim grupama iz Maarske i Rumunije. Šlag na tortu bi bila selekcija Grčke iz drugog šešira.

Nema sumnje da će FIBA i Rumunija moliti boga da Srbija i Grčka ne dođu u tu zemlju…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter