3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENER KARPOŠA ĆE ODUŠEVITI DELIJE: Pročitajte šta je Dragan Nikolić rekao o Zvezdi

Objavljeno: 21.11.16 u 22:02

Karpoš Sokoli je u prvom poluvremenu iznenadio igrom crveno-bele, ali Makedonci nisu imali snage da se do kraja izbore protiv učesnika Evrolige.

Trener Dragan Nikolić je posle utakmice biranim rečima govorio o Zvezdi, a navijačima crveno-belih će se najviše svideti deo kada je govorio o snazi čete Dejana Radonjića.

FOTO-UBOD: Dvorana ‘Aleksandar Nikolić’ je bila prazna, ali ova slika vredi kao da je bila dupke puna (FOTO)

– Zvezda trenutno igra najbolju košarku u Evropi, ona je svima u Evroligi najprilagodljivija ekipa. Pitam se da li bi reprezentacija sastavljena od igrača iz Jadranske lige, a tu ima mnogo dobrih igrača i trenera, pobedila ovakvu Zvezdu u Pioniru – rekao je Nikolić.

SLAVA: Aranđelovdan sprečio Delije da gledaju mučenje svog tim protiv Karpoša (FOTO)

Podsetimo, Karpoš Sokoli je u prethodnom kolu savladao Budućnost iz Podgorice i napravio do sada najveću senzaciju u ABA ligi.

0
0

3 Komentara

  1. Ma ajte,molim vas…ne važi se šta stručnjak izjavi.Pitajte vi maloumnog GdK da vam kaže svoje mišljenje ili ostale umobolnike koji ga podržavaju i lupaju mu pluseve na njegove degenerične komentare.Oni sve znaju i uvek su u pravu a košarku prate još dok su bili fetusi.

    0
    0
    Odgovori
    • Pustite kretencinu geja do koske, valjda mu je malo lakse kad se tako isprazni…Nije njemu lako, u potpunosti razumem njegove muke.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter