1
AdmiralBet ABA Liga

OGLASIO SE I RAŽNATOVIĆ: Evo šta je jedan od najpoznatijih svetskih menadžera rekao o tužbi Đenke (FOTO)

Objavljeno: 17.11.16 u 23:03

Na dan kada je Crvena zvezda igrala meč 8. kola Evrolige pojavila se informacija da su Čarls Dženkins i Boban Marjanović tužili Crvenu zvezdu zbog dugovanja.

Posle Crvene zvezde koja se oglasila povodom tog slučaja, javio se i menadžer dvojice igrača Miško Ražnatović. On je kritikovao one koji su odlučili na današnji dan da se bave neistinama.

DEJAN RADONJIĆ O TUŽBI DŽENKINSA: Prvi put čujem, nema razloga da se moj odnos prema njemu promeni!

– Prilično neverovatno deluje da se potpuno nebitne stvari objavljuju na dan utakmice, a radi se o dokumentu starom rekao bih oko osam meseci. Nažalost, novinari ne razumeju značenje reči ‘BAT Consent award’. Nema nikakvog spora, niko nikog nije tužio, I nema dugovanja prema Čarlsu – napisao je Ražnatović, a pre toga čestitao svom igraču Marku Simonoviću na fenomenalnoj partiji:

‘BOMBA’: Crvena zvezda je pronašla centra, neki će se oduševiti, ali će osećanja biti pomešana

– Sjajna utakmica za Marka Simonovića, 23 poena i pet trojki. On je u sjajnoj formi ove sezone. Crvena zvezda je savladala Armani Milano.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter