13
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OVO MU GROBARI NEĆE OPROSTITI: Milan Mačvan rekao nešto što će naljutiti navijače Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.16 u 19:25

U danu kada je Partizan odlučio da pozove navijače da Milanu Mačvanu čestitaju rođendan, a oni se masovno odazvali, reprezentativac Srbije je za zvaničan sajt Evrolige rekao nešto što će mu pristalice crno-belih teško oprostiti.

Mačvana sutra od 19 časova očekuje meč osmog kola Evrolige, i to u Beogradu protiv Crvene zvezde, kada njegov Emporio Armani gostuje srpskoj ekipi.

Mačvan je tim povodom o navijačima Zvezde poprilično pohvalno govorio u komentaru o predstojećem meču:

– Ključ je u glavi, stvar psihe. Moramo da budemo čvrsti, da ostanemo fokusirani tokom cele utakmice. U takvom okruženju, sa najvatrenijim navijačima u Evropi, samo tako možemo do pobede. Zvezda igra jednu od najboljih odbrana u Evroligi, ali i mi smo dobri ofanzivno. Spremili smo se, ali je mentalni aspekt najvažniji.

Isto mišljenje ima i Jasmin Repeša, trener ekipe iz Milana:

– Igraćemo protiv jedne od najboljih defanzivnih ekipa u Evroligi, u veoma „teškom“ okruženju. Moramo da budemo jaki mentalno, fokusirani tokom cele utakmice. Ako to uradimo kako treba, imamo šanse da dobijemo. U suprotnom, biće veoma teško.

Posle sedam mečeva, Armani ima skor 4-3, dok Crvena zvezda ima pobedu manje.

Pored Mačvana, dres Armanija nosi i Miroslav Raduljica, tako da nema sumnje da Italijane očekuje vrela atmosfera i paklen doček u Beogradskoj areni.

0
0

13 Komentara

  1. Macvanu nema sta ko da zameri jer je Partizanova legenda. A vi i vas sajt bi trebali malo manje da forsirate Zvezdu i malo manje da mrzite Partizan. Kazem sajt jer pojedinci na ovom sajtu poput Strahinje otvoreno mrze i pljuju po Partizanu. Vasa je odgovornost da takve priucene novinare kaznite ili izbacite zbog raspirivanja mrznje i neobjektivnog teksta.
    MILAN MACVAN JE REKAO ….. cemu potreba za recenicom i to uvodnom GROBARI MU TO NECE OPROSTITI ???? STidite se

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi dokle ćete se prepucavati? Naravno da je to rekao jer Partizanovi I Zvezdini navijači su isti narod, iz istog grada, istog mentaliteta. Pa ja sam navijač Partizana a imam možda i više prijatelja koji navijaju za Zvezdu. Samo opušteno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa ni Sami navijaci zvezdane ne veruju u ovo. To novinari namerno preuvelicavaju. Odavna se zna ciji su navijaci broj jedan u svetu.

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno da se zna,sad je to i vas ljubimac potvrdio.Vi ste samo samozvani…niko ne sme Macvanu zabraniti da kaze istinu.Ocekujem da vec danas uslede pretnje od tzv.vodja navijaca,prozivanja preko tvitera i momentalno primoravanje Macvana da izjavi kako to nije rekao i da ne misli to sto je izjavio,kako se to odnosilo samo na timove iz EL i slicna demantovanja.Ipak ste vi teski kompleksasi.

      0
      0
      Odgovori
  4. Navijam za Partizan,ne vidim nista lose u tome sto je Macvan rekao.Tako i treba,postovanje prema protivniku umesto pljuvanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter