10
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVALA GA ODLUKA BERTOMEUA: Čović imao poruku za navijače pred Armani, ali i u vezi pojačanja!

Objavljeno: 16.11.16 u 15:57

Posle meča sa Bambergom, a uoči duela protiv Armanija sutra u Kombank areni, pred novinarima se pojavio i prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je danas da je taj košarkaški klub ove sezone Evroligi platio 22.500 evra kazni zbog nesportskog ponašanja navijača i pozvao pristalice crveno-belih da u predstojećoj utakmici protiv Armanija navijaju sportski.

– Pozivam navijače da sutra dodju u Arenu, znači nam njihova podrška, ali u okviru propozicija takmičenja jer Crvena zvezda nema budžet kojim će da podmiri bespotrebne kazne. Platili smo 3.500 evra zbog ubacivanja upaljača i flaše na teren, 6.000 za zauzete prolaze i nagomilavanje ljudi iza klupe i 13.000 evra jer je neko upao na konferenciju za novinare. Molim navijače da smire strasti i da se to više ne dogadja – rekao je Čović novinarima u Beogradu.

Čović je dodao da veruje da niko ne želi namerno da napravi incident, ali da apeluje da navijače jer takve stvari mogu da se „obiju klubu o glavu ili da utiču na budžet“.

Zvezda je ove sezone u Evroligi ostvarila skor od tri pobede i četiri poraza, a Čović je rekao da ekipa treba da igra bez opterećenja.

SINOĆ SU IGRALA NJEGOVA DVA BIVŠA KLUBA: Evo za koga je navijao Cirbes (FOTO)

Upitan o dolasku nekog igrača, Čović je naveo da su pojačanja potrebna, ali da će o tome odlučiti stručni štab.

– Kada struka bude rekla kojeg igrača treba dovesti, mi ćemo videti, ali postoje i ograničebnja u vidu finansijskih mogućnosti. Medju ovih 16 klubova u Evroligi mi smo na ubedljivo poslednjem mestu po budžetu. Ne kukam, nego moram da podsetim na realnost. Mnogo toga smo uradili od 2011 – rekao je Čović.

Prvi čovek Zvezde je dodao da je zadovoljan dosadašnjim delom sezone, ali da je ambiciozan i da je najvažnije da svi igrači budu zdravi kako bi napravili dobre rezultate.

– Svi smo ostali zajedno, ostalo je jezgro igrača iz prošle sezone. U ABA ligi sam očekivao ovako nešto, a u Evroligi sigurno nisam očekivao da ćemo biti poslednji. Nema nijednog lakog protivnika tamo, a siguran sam da su mnogi mislili da ćemo mi biti lak protivnik – rekao je Čović.

Upitan o planovima za sledeću sezonu, Čović je naveo da postoje planovi, ali ne želi da otkriva strategiju kluba pošto prvo treba da se završi ova sezona.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu rekao je nedavno da bi neki klub sa ovih prostora trebalo da dobije A licencu, a Čović je rekao da je to pozitivno i zasluženo.

0
0

10 Komentara

  1. Covke,Bojan Radovanovic sve zna,bivsi clan uprave NK partizan…u sudu je predao dokaze o mahinacija s’parama sa Kosova i o namestanju utakmica svog kluba…grobarske lazi nigde nece proci,cela Srbija zna istinu

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako nigde ne može da se pročita ništa negativno o mafijaskoj pudlici njegovoj porodici. Zar je on toliko jak da uspeva da izmedju ostalog,sjajno neutrališe priče o svom zetu. Radi se o gospodinu direktoru KaKa Ninkovicu koji je pre mesec dana pobegao glavom bez obzira od te porodice,ostavivsi i zenu i decu) pare je naravno poneo). E, to su pare koje su bile pripremljene za pojacanje i kojih sada nema. A mafijasu ne pada na pamet da zavuče ruku u svoj džep i nadoknadi poharano.

    0
    0
    Odgovori
  3. OTKUD SAD TO, da se papkari smire, kada ih je upravo, LICNO, „ON“, BLAGAJNIK ili SKUPLJAC NOVCA ZA VAJLD KARD-POHVALIO, da su MALE MACE (ili vec kako se zovu mladuncad od PANTERRA) u odnosu na VELIKE, STRASNE i „nevaljale“ MOMKE-GROBAREEE .!. XXAAXXAA .!. OVDE NEKO OD NJIH DVOJICE DEBELO LAZE, NISU SE USAGLASILI, MIMOILAZE IM SE KOORDINATE, NE SLUTI NA DOBRO-PO PANTERRREEEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. OTKUD SAD TO, da se papkari smire, kada ih je upravo, LICNO, „ON“, BLAGAJNIK ili SKUPLJAC NOVCA ZA VAJLD KARD-POHVALIO, da su MALE MACE (ili vec kako se zovu mladuncad od PANTERRA) u odnosu na VELIKE, STRASNE i „nevaljale“ MOMKE-GROBAREEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter