8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CEDEVITA STIŽE U BEOGRAD: Hrvati imaju samo reči hvale o Partizanu

Objavljeno: 11.11.16 u 16:08

Sutra se u hali Aleksandra Nikolića u Beogradu, sa početkom u 21 čas, igra utakmica devetog kola ABA JTD lige između Partizana i Cedevite.

Hrvati stižu silno motivisanu u Beograd, s obzirom na to da otkako su ušli u regionalno takmičenje 2009. godine, nikada nisu pobedili crno-bele na njihovom parketu, kada su u pitanju borbe za bodove u ABA ligi. Partizan ima skor od sedam uzastopnih pobeda!

Cedevita ima jednu pobedu manje od Partizana u ovoj sezoni, pa tako u Beograd stiže s namerama da ostvari maksimalan učinak. Međutim, Zagrepčani su ipak svesni da je to težak zadatak.

Partizan je ozbiljna ekipa. Igraju kod kuće, a sigurno je da su oni protiv bilo koga favoriti kada igraju kod kuće. Mladi su, ali imaju dva-tri iskusna igrača i dobrog trenera, a imaće i podršku navijača, kao i uvek. Sigurno će nam biti teško, ali mi se dižemo, igramo sve bolje i nadamo se pobedi, rekao je Marko Tomas.

Upravo otkako su dovedeni Marko Tomas i američki plejmejker Pjer Džekson, Cedevita igra kao preporođena i beleži dobre rezultate.

– Naredna utakmica je jako važna za obe ekipe. Poslednjih godina ih u ligi nismo pobeđivali u Beogradu i idemo da pokušamo da prekinemo taj niz, dodao je samouvereni košarkaš Cedevite.

0
0

8 Komentara

  1. Tako i treba, da se zna stariji, pionir i zacetnik, kao i Sampion Evropske kosarke-KKP, ovaj ‘rvatski mutant je sag’o glavu pred Sampionom, jos samo naturalizovani turski mutant to da shvati i u rupu ponovooo .!. XXAAXXAA .!. ……………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je ludače,treba da se poštuje stariji zemljak i komšija iz nastao u istom gradu.
      Danas vas poštuju a sutra će vas j..u,malo će da boli ali ništa strašno,oprostićete braći.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter