0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Neverovatni Zagorac prejak za Igokeu (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.16 u 21:54

Ekipa Mega Leksa je zabeležila treći trijumf u ovogodišnjem izdanju ABA lige, a tim iz Sremske Mitrovice bolji je bio od Igokee rezultatom 67:64 na gostovanju u Laktašima u prvom meču deveetog kola regionalnog takmičenja.

Mega je već u prvom poluvremenu stigla do dvocifrene prednosti, i to trojkom Jovana Novaka minut pre kraja druge četvrtine – 31:20.

Ipak, do kraja poluvremena Igokea je uspela da smanji na 31:23 preko Danila Šibalića.

Mega je održavala prednost sve do 26. minuta susreta, kada je Robert Rikić pogodio za dva poena i doveo Igokeu u vođstvo 41:40. Ipak, gostujući tim uspeo je da se ponovo odlepi i u poslednjih deset minuta uđe sa osam poena prednosti – 53:45.

No, ni tih osam poena viška nije bilo dovoljno za miran nastavak susreta, pa je Igokea ponovo uspela da uhvati priključak i tri minuta pre kraja izjednači na 59:59, kada je Jaramaz preuzeo odgovornost, pogodio dve vezane trojke i odveo Megu na 65:61. da bi Zagorac sa linije slobodnih bacanja potvrdio trijumf. Do kraja susreta, Igokea je jedino uspela da smanji trojkom Vuka Radivojevića na tri poena zaostatka, ali to je bilo sve.

Megu je do trijumfa predvodio Zagorac sa 18 poena i 10 skokova, Novak je dodao 13 poena. Sa druge strane, Vuk Radivojević je postigao 15 poena, a Robinson 12, dok je Rikić imao 10.

Megi je ovo treća pobeda, kojom su došli do sedme pozicije, a Igokea ima skor 4-5 i nalazi se na šestom mestu.

 

(Youtube/ABA Liga)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter