0
Košarka

NBA: Bobi dobio „srpski derbi“, Bjelica podbacio (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.16 u 09:22

U NBA ligi odigrao je osam mečeva, na terenu su bili svi igrači iz Srbije, ali se nisu naročito istakli.

U „srpskom deriju“ između Detroita i Denvera, slavili su Pistonsi sa 103:86.

Boban Marjanović je dobio priliku, ali je za samo dva minuta na parketu, ubacio dva poena i imao jedan skok. S druge strane, Nikola Jokić, je imao bolji učinak od šest poena i šest skokova, za ogromnih 23 minuta u igri.

(Izvor:youtube/Ximo Pierto)

LUDE ZA NJIM: Dokaz da Jokić postaje prava NBA zvezda! (FOTO)

Najbolji u redovima Pistonsa bio je Andre Dramond koji je ubacio 19 i imao čak 20 skokova. Moris i Lojer su ubacili po 15 poena.

Kod Denvera se istakao Vilson Čendler sa 21 poenom i devet uhvaćenih lopti, Danilo Galinari je postigao 16, Jusuf Nurkić 10, uz 12 uhvaćenih lopti.

Nemanja Bjelica je u ubedljivom porazu od Oklahome sa 112:92, ostao bez učinka. Igrao je skoro 11 minuta, promašio oba šuta iz igre i nije uspeo da popuni nijednu statističku kolonu. Uz to je zabeležio tri faula.

(Izvor:youtube/Ximo Pierto)

Najefikasniji u timu Timbervulvsa je bio Karl-Entoni Tauns sa 33 poena i šest skokova, a Šabaz Muhamed je ubacio 15. S druge strane, dominirao je Rasel Vestbuk sa 28 poena, osam asistencija i šest skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter