0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ ZADOVOLJAN: Mnogo bolje drugo poluvreme, hvala navijačima

Objavljeno: 01.11.16 u 09:17

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobedu protiv Mornara u Baru sa 71:59 i tako sačuvali maksimalan učinak u regionalnom takmičenju.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je zadovoljstvo postignutim rezultatom i dodao da on i njegovi saradnici nemaju vremena za prevelike analize, s obzirom na zgusnut raspored.

Želim da se zahvalim našim navijačima kojih je bilo puno u dvorani. Svo vreme smo se osećali jako prijatno. Veoma sam zadovoljan što smo uspeli da osvojimo bodove, svestan činjenice da to nije bilo nimalo lako. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, ali mi, jednostavno, nemamo vremena za priče i analize, dolaze nove utakmice, rekao je Radonjić nakon jučerašnje utakmice.

FANTASTIČNA ATMOSFERA: Evo kako su Zvezdini košarkaši proslavili pobedu protiv Mornara (VIDEO)

Mornar je pružio snažan otpor srpskom evroligašu.

– Očekivao sam dobru ekipu Mornara i to se dogodilo, Barani su mogli da imaju još bodova. Na dobrom su putu da ostvare opstanak u ABA ligi, zaključio je trener Crvene zvezde.

Crveno-beli će od sutra trenirati u Kombank Areni, gde ih u petak od 19 časova očekuje evroligaški okršaj sa Baskonijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter