8
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Može li Crvena zvezda ponovo da pokori Atinu? (SASTAVI) (ANKETA)

Objavljeno: 28.10.16 u 09:53

Crvena zvezda večeras od 20.15 u okviru 4. kola Evrolige gostuje Panatinaikosu u Atini, a mnogi se nadaju scenariju iz prošle sezone.

Od 1. novembra 2013. godine pa do danas košarkaši Crvene zvezde i Panatinaikosa su odigrali šest mečeva. Skor je 3:3, s tim da su crveno-beli slavili u poslednja tri meča. U poslednjem odigranom u Atini 14. januara ove godine Zvezda je slavila sa ubedljivih 74:63, a u taboru našeg šampiona se nadaju repreizi te utakmice. Ipak, trener Dejan Radonjić zna koje favorit u večerašnjem duelu.

– Igramo protiv velikana evropske košarke, Panatinaikosa koji je značajno pojačao tim, igračima ogromnog iskustva i evroligaškog rejtinga. Predvodi ih novi trener, koji je fantastično vodio Barselonu i sa njom osvojio i titulu prvaka Evrope – Ćavi Paskval. Od novih igrača tu su Burusis, koji je imao izvanrednu sezonu u Baskoniji, pa Singlton, koji je stigao iz Lokomotive, Demetrius Nikols, koji je osvojio Evroligu sa CSKA – rekao je Dejan Radonjić.

Crvena zvezda je u kompletnom sastavu krenula put grčke prestonice, sa druge strane u timu neće biti povređenog Majka Džejmsa. Upoznajte sastave dva tima:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PANATINAIKOS: Singlton, Nikols, Rivers, Bohoridis, P. Kalates, Focis, Papas, Feldin, Gist, Haralampopulos, Kalacakis, Luncis, Burusis, N. Kalates.
CRVENA ZVEZDA: Rebić, Dangubić, Mitrović, Lazić, Simanić, Dobrić, Simonović, Rakićević, Dženkins, Gudurić, Jović, Kuzmić, Bjelica, Volters.[/stextbox]

Da li Crvena zvezda može ponoviti uspeh iz januara?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

8 Komentara

  1. A koga ste ono bese vi pobedili i s kim ono igrate veceras ili bese ne igrate e mukice sve i da izgubimo bar igramo s elitom

    0
    0
    Odgovori
    • А нећемо ваљда да се дичимо поразом од Турака у лиги лажних шампиона! Неко са Барсом а неко са багром! Нисмо исти ниво, и Бартомеу је то објаснио пре неки дан!

      0
      0
      Odgovori
    • Sine,samo vi lupajte gluposti i omalovažavajte svaki Zvezdin uspeh a mi ćemo da silujemo jednog po jednog.Tako ste lupetali kako nismo dobili nijednog jakog protivnika,pre 3 godine pa su padali i ovaj Pao,pa Real,Makabi,Olimpijakos,Barsa,Uniks,Galata itd….neki i u gostima.Kenjali ste da ne možemo među 16,mi smo to odmah ostvarili,pa da ne možemo u 8 a mi i to ostvarili a doći će i F4,ne brinite.Vama je za ovakve pobede i uspehe trebala čitava decenija,prolazili ste među 16 sa dve pobede i 10 poraza i smatrali to uspehom a sad pucate od muke što mi sređujemo velikane.Igrajte vaše trećerazredno takmičenje i nas ne dirajte ništa

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter