9
AdmiralBet ABA Liga

PETAR RAKIĆEVIĆ: Nije mi lako, ali ako će da pobeđuju, ja ću da ih gledam!

Objavljeno: 27.10.16 u 18:12

Plejmejker Crvene zvezde Petar Rakićević stigao je kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu, ali do sada nije dobio šansu da debituje, iako je tu skoro 20 dana.

Bivši košarkaš Metalca je istakao da strpljivo čeka svoju priliku, jer još uvek nije maksimalno spreman i u fazi je priprema.

– Čekao sam da dobijem priliku ´da se skinem´. Ipak sam još u fazi priprema. Tako da čekam još na trenerovu odluku da me pusti bar malo na parket, da dočekam da igram pred ovim navijačima koji su izvanredni, videli ste i sami – rekao je Rakićević za MocartSport.

On je istakao da mu ne bi teško palo ni da cele sezone gleda saigrače ako će oni nastaviti da pobeđuju.

– Za ovu pobedu stvarno momcima svaka čast. Ako treba oni nek igraju cele sezone, ako će da dobijaju, ja ću vrlo rado da ih gledam – iskren je bio Rakićević.

0
0

9 Komentara

  1. Pa dobro bre matori koji Amer je sinoc igrao za Zvezdu (osim Djenke) ? Zvezda razvila Jovica, Dangubica, Simon, Lazic, FMP- Gudurica, i tebi opet nesto ne valja?

    0
    0
    Odgovori
  2. zao mi te je dete … procices kao NOVAK … covic je strucnjak za srpske kosarkaske talente, koji treba da se u KOSARKASKOJ INSTITUCIJI KK PARTIZAN dokazu i proslave. covic sve dobro u srpskoj kosarci do sada uradi : MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA I PLJACKA … dete i ti posta deo te price … cudo je kad ti drzava-vlat izdrzava 2 a mozda i 3 privatna kluba … ( koji su oko FMP-a i sa bilo kojih adresa …) onda sve mozes … pa i F-4 da u beogradu organizujes. ORGANIZACIJU I SVE TROSKOVE … KAO NOVI SKUPI TIM PRIVATNOM KLUBU PLATICE NAROD SRBIJE . a ovai nesretnik … ovakva deca da sa tribina gledaju i po nalogu da se raduju umesto da igraju… da navijaju za :DOBRO, SKUPO, PRESKUPO PLACENE PREPLACENE STRANCE … u SIROMASNOJ zemlji kako kaze sam tvorac … OVE IDEJE ( sad je jasno ko su i zasto sponzori: IDEJA – todoric, matijevic, gajic …. telekm, kockarnice… i svi ostali …) I PLANA KOJI U PROTEKLE 4 GODINE SKROJI I UZ POMOC ZNATE VEC KOGA … SPROVODI !!! da ponovim: zao mi je ovog deteta i ostale dece koji su bili i bice nove zrtve ove licnosti … sumnjive proslosti i sadasnjosti

    0
    0
    Odgovori
    • 90 god si sprcao u zadnjicu (predstavljas se kao krkobabicev član ) a pravopis nisi naučio ili je ovo možda hrvatski pošto fali dosta slova …ne znam ja vas maternji jezik iz „lijepe vaše „

      0
      0
      Odgovori
      • Kako te sramota nije, koje godine imas … a da nista NE znas … lazes, varas, … sta ti to znaci „ljepa nasa … “ ?! to vesicevo i covicevo maslo … takvim klipanima se najlakse prodaje … da NE zaboravim ko to Srbijom srpstvo i pravoslavlje sa patriotizmom pronosi-prodaje i proba da se ponosi … ko to blizance osnova … i zasto ih na temeljima bivsih beogradskih klubova takvim proglasise … sve zelite da sakrijete i prikazete ONAKO KAKO NIJE … KAKO VAMA ODGOVARA … A DA SOPSTVENU BRUKU i SRAMOTU SAKRIJETE … od osnivanja sve do danasnjih dana … ko to u i oko sdcz i njegovih klubova danas sedi … ko to oko zvezde i na zvezdi PLJACKAJUCI NAROD PROFIT SVAKE VRSTE ostvaruje-pravi … ko su to sponzori … ko toliko zla narodu nanese od rata preko GOLOG OTOKA (drazu mihailovica i cetnike prko rusofila … vi se u sve i svasta … lazno kunete ) DO DANAS … osnivac je jednog od blizanaca … ko je DUZAN BOGU I NARODU … kako se ko od blizanica FINANSIRA … ko ime navijacima „cigani“ u „delije“ dade i zasto … ko ime klubovima i adrese menjase i zasto … Kako te sramota nije, kad sam sebi, sam odgovor na ova pitanja koja su samo deo onog sto pod UDBOM sa POLICIJOM radiste i uradiste … o zvezdi da das, tek ce te biti sramota … a nije vazno da to moras da znas … ti i slicni tebi su godinama stvarani … vreme takvo … ma izvini za sve ovo … uzivaj.

        0
        0
        Odgovori
        • auuuuuu….. kako si ti bolestan…. i koliko možeš da lažeš sebe….. ali razumem te… kad sebe ubediš mnogo je lakše to prodavati drugima, a takva laž je savršena….

          0
          0
        • bosko drljic, TI si prava ucenik zvezdine skole a ove u poslednje 4 godine si na njoj diplomirao kao uspesan djak koji se pravi blesav, lud a mozda i da nista NE zna … kad na postavljenjin pitanjima donosi zakljucak … umesto da odgovori a odgovorom znanje da potvrdi … to bre covic, terzic, kokeza … tako dobro rade … da je tvoja neuspela kopija losa … ALI … njima takvi … navijaci i oni koji ih podrzavaju trebaju … ti si pravi predstavnik TRULE-PREZADUZENE zvezde.

          0
          0
  3. D žile skini kile nek te cima mile! Opasnu bolest nosiš u sebi,zatrovan si a imaš svoj klub iz zagreba i ligu šampinjona,opake besíktase,antwerpene i szolnoke aj popi lek pa na spavanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter