17
Evroliga

BILO BI LEPO: Evo šta Čović misli o Zvezdinom nastupu na fajnal-foru

Objavljeno: 27.10.16 u 16:46

Da li je Zvezda u stanju da napadne plasman među četiri najbolja tima u Evropi…

Simpatizeri crveno-bele boje imaju mnogo razloga za zadovoljstvo.

Osim što su sinoć izabranici Dejana Radonjića savladali Barselonu u Kombank areni, desila se još jedna sjajna stvar za budućnost srpske košarke: grad Beograd je dobio privilegiju da 2018. godine po prvi put bude domaćin fajnal-fora Evrolige.

Postavlja se pitanje da li je Zvezda u stanju da to iskoristi i sledeće godine napadne plasman među četiri najbolja tima u Evropi, a spreman odgovor imao je predsednik kluba Nebojša Čović:

– Videćemo šta ćemo sve napasti. Neću nikakvo opterećenje. Lepo bi bilo, ali pustimo vremenu. Ipak smo mi skromna i siromašna zemlja.“ – istakao je Čović u izjavi za Sportski žurnal.

Prijateljski odnosi sa Evroligom mogli bi da poboljšaju poziciju Crvene zvezde u elitnom takmičenju, u smislu višegodišnjeg ugovora. Prvi čovek crveno-belih i tu ima jasan stav:

– Crvena zvezda ima puno pravo da ima ambicije jednog od najjačih bredova u Evropi i svetu. U duhu tih ambicija i realnosti Zvezde pokušaćemo da dođemo do još bolje pozicije u Evroligi.

0
0

17 Komentara

  1. Zanimljivo je.? Ko je od tadića dobio najveći.? Sponzorski ugovor u istoriji Srpskog sporta. Naravno večiti državni projekat. Cz i čuveno gasprom sponzortvo. A i ovaj vaš nezvanični prvi čovek cz vučić .! Skoro vam pojasni da ste uvek dobijali više para.!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bilo bi lepo.? Da lopove čovića vesića maloga.? Stigne zaslužena kazna. Za njihove lopovluke čović za Kim. Malog za rasprodaju i pljačku imovine. Glavnog čoveka agencije za privatizaciju. U vreme pljačke imovine građana Srbije.! I naravno sadašnjeg gradskog mešetara vesića. Zanimljivo svi tkz ugledni zvezdaši. Koji umesto da završe u buvaru.? Kod vučića još abanzuju.!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zato su u i izbobardovali da se i fajnal for igra u Beogradu,ulozice sav novac u pojacanja da bih ušli medju četiri, a kao domaćini tu je sve moguce

    0
    0
    Odgovori
  4. U pravu je da mi jesmo siromasna i mala zemlja…ali bahatost njega i njegovog trenutnog gazde je obrnuto proporcionalna tome. Ne sumnjam da ce silni milioni gradjana ove siromasne zemlje biti stuceni u njihove projekte…nadam se da cu, kao mnogi odavde, u to doba biti 1000km daleko…ko izadje poslednji, neka ugasi svetlo

    0
    0
    Odgovori
    • Idi odma zagreb te čeka! Kad ste krali bilo lepo a? Pa tadići u loži arene,sipa pare u jsd pa umetnine,džipovi tad smo ziveli ekstra? Čekali ste od osnivanja do prve titule 31godinu,kako ste zaslužili sad opet tako.

      0
      0
      Odgovori
    • Ahahahaha aj prati kup šemse suljakovíć i spremi nov tv da godinama gledaš moćni bešiktaš,antverpen i ludwisburg ahahaha e magare ivane.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter