23
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DIREKTOR PARTIZANA: Beograd se ranije nije ovoliko ‘trudio’ da dobije F4, opet ćemo biti u eliti!

Objavljeno: 27.10.16 u 09:33

Jedna od tema jučerašnjeg dana u Srbiji svakako je bilo ozvaničenje domaćinstva fajnal fora Evrolige za 2018. godinu.

O toj temi govorio je i direktor KK Partizan, Mlađan Šilobad, koji je prokomentarisao koliko znači dobijanje ovakvog događaja za glavni grad Srbije.

– Da je Partizan kao domaćin odigrao jedan od četiri Fajnal fora, na koliko je nastupio, sigurno bi još neki put bio prvak Evrope. Mnogo znači kada neka ekipa može da igra završnicu takvog takmičenja na svom terenu. Naša generacija iz 2010. je u Parizu izgubila dve utakmice u produžetku, možete da zamislite šta bi bilo da smo te godine igrali u Beogradu – rekao je Šilobad za ‘Žurnal’.

UZNEMIRUJUĆA PORUKA BARTOMEUA: Partizanu želim sreću u narednim sezonama

Tom prilikom malo je i ‘pecnuo’ vlasti koje su ‘tek sada’ obezbedile domaćinstvo fajnal-fora Evrolige.

– Ja ne znam da su se toliko trudili ranije. Jako je teško uopšte se plasirati na Fajnal for. Duga je sezona, jaka konkurencija…

Nije isključio mogućnost povratka Partizana u elitu već sledeće sezone.

– Plasman u Evroligu se ostvaruje preko ABA lige, tako da je sve otvoreno. Mi Ligu šampiona igramo ove sezone… Mislim da naši navijači neće dugo trpeti i čekati trenutak kada ćemo ponovo biti u najelitnijem takmičenju – najavio je Šilobad.

0
0

23 Komentara

  1. Zašto da se trudi kad ste vi manjina u njemu,kao i u Srbiji.Ako ste hteli da budete domaćini,trebao je vaš Zagreb da se kandiduje.Ovako će 2/3 Srbije biti uz svoj klub,ako da bog da uđe među 4 ekipe.Tek toliko da se zna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo vi nastavite da radite i sve ce doci na svoje. Od bezizlazne situacije stigli smo za godinu dana do kruga favorita za osvajanje ABA, a time i do EL. Malo je falilo da i prosle sezone uzmemo titulu u Srbiji, ali manjak srece i putujuci sudijski cirkus su ucinili svoje. Tek sada ocekujemo udarce ispod pojasa, jer razlika izmedju nas i FMP2 je tolika da ce najsitniji detalji odlucivati, sto znaci da ce drzavni kucni ljubimac ili za prijatelje pudla, raditi razna cuda njemu svojstvena da nas onemoguci. A ako im poremetimo planove i odemo mi u EL u godini F4 koji su organizovali samo zbog svog kucnog ljubimca, predvidjam nove najave drzavnog udara i namete na plate i penzije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Malo im je bilo da se „udruze“ 2 kk protiv KKP, onda im je malo bilo da Drz. sa svim svojim Drz. preduzecima stane uz ta 2 kk, zatim, malo je bilo da uz njih stane AV, coks sa trening halom, Mali ljudi, nego su morali da oteraju DV i uruse KKP do temelja i da sezonu pocne sa 2 igraca da bi nas „pobedili“..!!! Na kraju, POBEDA CE BITI NASA, a OSVETA STRASNA !!!
    PARTIZAN SE VOLI, za GANCE ME RACKU BOLI !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Najgore od svega shto ste navikli da otimate, pretite, gepekujete, a sad kad vam je to zabranjeno, ili ste u nemogucnosti da nastavite poslovanje tako, aj sad malo da kukake!!! Vi ste bruka i sramota, ne samo Srbije vec i matice vam Hrvatske!!!! Gazi ih Zvezde SVEEE

      0
      0
      Odgovori
      • e moj ciganine prvo nauci sta ti se desava u klubu pa onda laj.Ne treba nijedan klub da se raspadne da bi zvezda zivela.Covic unistava srpsku kosarku i mlade igrace jer je od zvezde napravio biznis a to ces sam videti za koju godinu kad ne budemo vise imali podmladak

        0
        0
        Odgovori
        • А чији сте „ви“ бизнис били? Не знаш, ја ћу да ти кажем. Душана Вујошевића, Влада Дивца,Предрага Даниловића и Жарка Паспаља. Када је Дивац, а и Паспаљ, схватио да су претходна двојица толико алави, повукао се. Јавна је тајна да се Вујошевић уграђивао у уговоре играча, то и сада ради. „Бизнис“ му је пукао када је схватио, да то раде и неки менаџери. (Рашковић(са њим је дошао у сукоб(случај Богдановић), Ражнатовић онда и остали). Уз дебелу подршку тадашње власти оличене у Борису Тадићу. Чак сте покушали и да се окачите на буџет Града Београда. То је Ђилас спречио. Иначе, „ваше“ понашање је далееко безобзирније било него што је то Звзеда икада радила. Уцене, вршљање по савезу, делегирање судија како то „институцији“ прија, НИЈЕДНА битна одлука није могла да се доонесе око било ког питања а да се „институција“ за то не пита. Све то је рађено уз подршку режима Бориса Тадића, други су уништавани не само Звезда, да би се „легендама“ напунили џепови. Познате су и Даниловићеве везе са врхушком ДБ. И немојте само о томе како је „Звезди дато 20 мил. евра“, јер је познато и свакпој будали јасно да ЈЕДАН евро од тог новца, ако га је икада било, НИЈЕ УШАО у Звезду. Ко зна куда је отишао…

          0
          0
        • E sve si pogodio………to ti neka iz komšiluk gledala u šolju. Ahahahaha koji si ti……… ne znam šta si.

          0
          0
        • Zna i Aleksa i ja i tuzilastvo i prvi covek,a i zadnji covek zna ….ali nije vreme da se o tome prica. Strpljenja, doci ce vreme.

          0
          0
        • Čovek objasnio,napisao sve kako je i pogodio u sred srede…vas pali vaš drveni advokat Tegeltija,u svojo privatnoj emisiji, svojim nebulozama a vi mu sve verujete

          0
          0
        • Sine,zamenio si klubove u svom pustom neznanju.Vas su stvorili hrvati i imali ste i više od polovine njihovog pučanstva u tom njihovom klubu,za koji sad ti i ostali degeni navijate.To je prava istina a ne tvoja glupost i nebuloza,koju si napisao.

          0
          0
        • Kakve veze ima nemoj da se srdiš hr. bili glavni igrači pa šta sad, ništa sporno, ostali sta i dalje blisko vezani, niko vam ne zamera.

          0
          0
  4. Malo im je bilo da se „udruze“ 2 kk protiv KKP, onda im je malo bilo da Drz. sa svim svojim Drz. preduzecima stane uz ta 2 kk, zatim, malo je bilo da uz njih stane AV, coks sa trening halom, Mali ljudi, nego su morali da oteraju DV i uruse KKP do temelja i da sezonu pocne sa 2 igraca da bi nas „pobedili“..!!! Na kraju, POBEDA CE BITI NASA, a OSVETA STRASNA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter