10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAO U DŽUNGLI: Gledaoci u Železniku su umirali od smeha, ali je crno-belima bilo pakleno (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.16 u 00:01

Partizan danas u Železniku nije ispred sebe imao samo ekipu FMP-a i ‘vruć’ gostujući teren.

Partizan je danas u Železniku ‘pregrmeo’ još jedno veoma teško gostovanje i meč protiv rivala koji uvek ima motiv više protiv crno-belih.

Nije bio dozvoljen pristup tribinama navijačima Partizana, ali su zato pojedini simpatizeri gostiju to iskoristili i ‘pustili svoj glas’.

FOTO UBOD: Pogled koji odaje sve (GALERIJA)

Posebno je to, u bukvalnom smislu, činio popularni ‘Zeka’ iz Železnika, verni navijač FMP-a. Pri svakom napadu, a posebno slobodnim bacanjima Partizana, on je urlao na sav glas, dovodeći pojedine gledaoce do ludila, a one druge poprilično zasmejavao.

‘Zekina’ taktika nije urodila plodom, pošto je Partizan slavio sa 65:56, ali je makar na jedan dan postao prava zvezda.

Kako je izgledalo urlikanje i cika popularnog ‘Zeke’ pogledajte OVDE.

0
0

10 Komentara

  1. Ne znam sta je ovde cudno, Zeka 15 godina vec ovo radi, cak sam i prisustovao tome na utakmici mladjih kategorija, kada sam grao kao junior protiv fmp-a.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovog osudjujete a Misu Tumbasa podrzavate, cak i kada se pred punim pionirom skine skroz i tako nag pred decom i zenama pred TV ekranima bez gace vitla po tribini….Dok jedne podrzavate a druge napadate tako ce nam i biti, ne samo u sportu vec i u drustvu !

    0
    0
    Odgovori
  3. Razlog zasto nema publike,prave publike na stadionima,terenima,halama…..Jedni pustaju krike kao zivotinje,drugi vredjaju porodice,treci fizicki izgled,cetvrti na rasnoj osnovi,peti nas ubijaju,sesti i sedmi klicu pogrdno na nas racun….A mi?Mi cemo i dalje medjusobno da se koljemo,vredjamo,bijemo i ubijamo….Zato pametan narod sedi kuci i navija iz fotelje i vidi samo ono sto je na terenu ne i na tribinama!

    0
    0
    Odgovori
  4. Znaci to je cokijev kec iz rukava,prljavi patuljak ne bira sredstva,stvarno je nehumano iskoriscavati poremecenog coveka…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter