0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘ŽOCOVA’ MAŠINA NASTAVLJA DA MELJE: Bogdanović rešetao, Veseli ‘lepio’, Antić rešio! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.16 u 20:29

Košarkaši Fenerbahčea ostvarili su novu pobedu u turskom šampionatu, možda i teže nego što se očekivalo, nad ekipom Jesilgiresun rezultatom 72:61.

Ekipa Fenerbahčea ostvarila je novi trijumf, drugi u ovogodišnjem šampionatu, ovog puta nad timom koji sa klupe predvodi još jedan srpski stručnjak Aleksandar Trifunović.

Međutim, to nje su došli na teži način, pošto su tokom celog meča bili u egalu sa Jesilgiresunom, a onda tek u finišu završili posao. Poslednja dva minuta donela su seriju od 9:0 i to je rešilo pitanje pobednika.

Bogdan Bogdanović je imao ponovo veliku ulogu u trijumfu ‘kanarinaca’ sa 13 poena, dok je isto tako važan šraf ove pobede bio Pero Antić sa 11 poena i nekoliko vrlo važnih dalekometnih pogodaka. Nikola Kalinić imao je šest poena.

Bogdan Bogdanović i večeras je bio ‘pod vatrom’:

A potez večeri slobodno se može pripisati još jednom bivšem igraču Partizana, Janu Veselom, koji je imao svega četiri poena, ali i ovu surovu blokadu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter