2
AdmiralBet ABA Liga

PRIČA SE O PLEJU: A razmišlja se kako zaustaviti Borusisa u petak sa jednim pravim centrom…

Objavljeno: 23.10.16 u 10:35

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović najavio je dolazak dva velika pojačanja, a Delije sa nestrpljenjem čekaju dolazak centra.

Čaršija bruji o dolasku plejmejkera iz NBA lige Nejtu Voltersu. Amerikanac je blizu Malog Kalemegdana, mada je trener Dejan Radonjić juče rekao da o tome ne zna ništa i da ako bude nešto da će on lično obavestiti javnost. I dok se mnogi raduju pleju iz SAD, veći deo Delija brine o poziciji centra.

Crveno-beli trenutno imaju samo jednu „klasičnu peticu“. Reč je o Ognjenu Kuzmiću. Tu je i Milko Bjelica, koji je ipak više „četvorka“ nego petica, mada se u dva kola Evrolige i pet ABA lige dobro snašao. Međutim, jasno je da je Zvezdi pod hitno potreban još jedan snažan i visok centar. Kako HotSport nezvanično saznaje „potraga“ je u toku, a pitanje „petice“ moglo bi da bude rešeno do duela sa Panatinaikosom u petak u Atini.

SJAJNE VESTI ZA DELIJE: U Zvezdu stiže NBA igrač (VIDEO)

Do sada su se na skeneru Crvene zvezde našli Trevor Mbvake, momak viskok 203 cm, ali veoma snažan sa težinom od 111 kilograma. Može da pokrije pozicije „četiri“ i „pet“. Slobodan je agent posle rastanka sa Makabijem, mada se priča da muči muku sa povredom kolena. Drugi „pik“ je Stefan Janković. Momak koji je skoro kompletne pripreme prošao sa Majamijem, ali nije uspeo da se izbori za NBA ugovor. Sigurno da bi mu veliki korak u karijeri bilo igranje Evrolige, ali i odskočna daska da se vrati u najjaču ligu sveta. Stefan Janković je viskok 211 cm i ima 107 kg.

Treća opcija je Miško Ražnatović i kao uvek „kec iz rukava“ poput Maika Cirbesa i Kvinsija Milera. Vremena za čekanje nema, Atina je za pet dana, a ispod koša najveća trenutno evropska „zver“ Janis Borusis. U sredu u Beograd stižu Ante Tomić i Džoj Dorsi, a Crvena zvezda to ne može da isprati sa jednim centrom i momkom koji je celu karijeru igrao na poziciji „četiri“.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter