4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RASTANAK SE PRIMAKAO: Ljubimac Delija ostaje bez kluba?!

Objavljeno: 23.10.16 u 21:55

Ne tako davno uveseljavao je navijače Crvene zvezde svojim majstorijama, a sada bi ponovo mogao da ostane bez kluba.

Bio je ljubimac Delija, ali se ne tako slavno oprostio od dresa Crvene zvezde. Markus Vilijams ovog leta je prešao u Podgoricu u redove Budućnosti, ali se, kako stvari stoje, ni tamo nije preterano dobro snašao.

Danas je veliki broj kritika na njegov račun izneo njegov trener u Budućnosti, Vlado Šćepanović, koji je najavio da bi podgorički tim mogao da se rastane sa američkim plejmejkerom.

DOBRO JE DA SU SVI ŽIVI OSTALI: Puče obruč u Pioniru! (FOTO)

– Zabrinjava me njegova forma. To je nešto što ćemo ozbiljno razmotriti u narednom periodu. U prve tri utakmice je pokazao nešto, a kasnije… On je došao da nosi igru da bude lider, ali u poslednje vreme dosta loše izgleda. U svakom slučaju, mnogo, mnogo nam fali. Videćemo u narednim danima i utakmicama kako će da se razvija situacija sa njim, a nisam zadovoljan njegovim stanjem – izjavio je Šćepanović.

Vilijams je u Zvezdi imao dva mandata. U prvom je imao velikog udela u osvajanju tri trofeja, dok je u drugom proveo u klubu sa Malog Kalemegdana svega 20-ak dana.

0
0

4 Komentara

  1. E to za Zvezdu, nešto nisam baš siguran, ostavio nas je na cedilu zbog gluposti, a onda smo ga čekali i na kraju kad je ponovo došao opet istu grešku napravi čovek i zakopa svoju karijeru. Ono što se u Budućnosti dešava sa njim, isto se dešavalo i sa nama – nemar i …. iako je vrhunski košarkaš, džabe sve bez discipline.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter