2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZNA ŠTA GA ČEKA: Aleksandar Džikić pun hvale o FMP-u

Objavljeno: 22.10.16 u 15:53

Crno-beli u nedelju igraju na gostujućem terenu protiv FMP-a u okviru šestog kola ABA j.t.d. lige.

Košarkaši Partizana NIS nastavljaju takmičenje u regionalnoj ABA j.t.d. ligi u nedelju, 23. oktobra, kada tačno u podne igraju protiv ekipe FMP-a u Železniku.

Pred meč šestog kola regionalne lige, trener crno-belih, Aleksandar Džikić je nakon današnjeg treninga izjavio:

– Naš protivnik se pojačava iskusnim igračima, sada imaju dva vrlo pouzdana organizatora igre koji mogu da igraju i u paru, vrlo agresivne krilne igrače i centarsku liniju koja je mobilna i dobro prati igru svojih spoljnih igrača. Kontinuitet u radu trenera je pretpostavka svakog uspeha u kolektivnim sportovima, oni to imaju i to im daje dodatni kvalitet. Moramo da ograničimo broj njihovoh poena iz kontranapada i da pokušamo da otežamo ‘pik end rol’ saradnju, uz to da iskontrolišemo skok u napadu – istakao je Džikić.

RAMPA: FMP će ovim potezom još više naljutiti navijače Partizana!

Centar Partizana, Đorđe Majstorović pred sutrašnji meč poručuje:

– Čeka nas utakmica protiv motivisanog protivnika koji je imao vremena da se spremi za nas. Vrlo važan deo igre biće skok pod oba obruča, oni su agresivni i dugački, moraćemo da budemo koncentrisani tokom celog meča – istakao je Majstorović.

Nakon sutrašnje utakmice, crno-bele očekuje još jedno gostovanje, 26. oktobra protiv Bešiktaša u okviru FIBA Lige šampiona.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter