16
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘LUDO’ ILI ‘HRABRO’: Da li je ovo potvrda da će Delije biti večeras u Istanbulu? (FOTO)

Objavljeno: 21.10.16 u 10:10

Večeras od 19 časova u Istanbulu se igra meč 2. kola Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde, utakmica koja je označena visokim rizikom.

Dva kluba su se dogovorila da nema organizovanog dolaska navijača, kako Delija u Istanbul, tako i Turaka u Beograd. Ipak, izgleda da su se Delije organizovale. Kako je javljeno našem portalu, navodno 150 Delija krenulo je put najvećeg turskog grada. Tamo bi trebao da ih sačeka i grupa ruskih navijača, to jest „braće“ koja navija za Spartak iz Moskve. Navodno, navijači su obezbedili karte za ulazak u dvoranu „Abdi Ipekči“. Da li je ovo potvrda da će Delija biti večeras u Istanbulu.

Delije Sever
FOTO: HOTSPORT

Takođe, pojedini naši sjtovi takođe prenose vest da su Delije krenule put Bosofora. Istinu ćemo po svemu sudeći saznati večeras.

Podsetimo, između navijača Crvene zvezde i Galatasaraja vlada veliko neprijateljstvo, pošto su pre dve godine ispred dvorane „Abdi Ipekči“ turski huligani nožem usmrtili Marka Ivkovića, fana crveno-belih.

0
0

16 Komentara

  1. Pa Grobari jel vas nije sramota da komentarisete „Cigani idu kuci“ ili tako slicno, pa to su Srbi nekima od vama je taj „Delija“ brat, idu u tursku njih 200, ti turci prosle godine ubise SRBINA vi umesto sad da im date neku podrsku, ne vi ih nazivate turcima i pisete ostale gluposti.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako misliš na ove što se druže sa Edi Ramom, to Srbi nisu…Crveno-belji odsad na more autoputem u Albaniju, u Drač. Crnu Goru i Grčku ostavite nama Srbima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter