0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PUT OKO SVETA ZA DESET DANA: Evo koliko će kilometara preći crveno-beli (FOTO)

Objavljeno: 20.10.16 u 16:07

Crvena zvezda mečom u Istanbulu protiv Galatasaraja ulazi u pakleni ritam utakmica, a zapanićete se kada vidite koliko će kilometara preći za svega deset dana.

Pakao! Tako je najlakše u jednoj reči opisati ono što čeka četu Dejana Radonjića u sledećih deset dana. Za to vreme crveno-beli će preći 4.500 hiljade kilometara i odigrati pet utakmica. Već sutra crveno-beli igraju protiv Galatasaraja od 21 čas u Evroligi, a put Beograd-Istanbul-Beograd je dug 1.914 kilometara.Već za vikend u Beograd stiže Igokea,a potom u utorak i Panatinaikos.

FOTO: Kurir
FOTO: Kurir

Dva dana posle gostovanja Atinjana, Zvezda kreće put Barselone i 4. kola Evrolige. Crveno-beli će sa „povratnom kartom“ preći 1.610 kilometara. Čim stignu nazad u srpsku prestonicu kreću put jadranskog primorija i najveće crnogorske luke Bar. Dužina puta u oba smera je 962 km. Kada se sve sabere to je oko 4.486 kilometara.

STIGLI U ISTANBUL: Igramo protiv jednog od najjačih napadačkih timova Evrope!

Pred košarkašima Crvene zvezde je pravo putašenstvije, a bilo bi gore da recimo posle Bara mora u daleki Kazanj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter