0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA APELUJE NA DELIJE: Ne putujte u Istanbul!

Objavljeno: 19.10.16 u 12:39

Crvena zvezda u petak uveče gostuje Galatasaraju u Istanbulu, a sećanja se odmah vraćaju na događaj od pre dve godine i ubistvo Marka Ivkovića.

KK Crvena zvezda mts apeluje na sve Zvezdaše, da zbog svih događaja u prošlosti, koji su kulminirali ubistvom Marka Ivkovića, ne putuju u Istanbul, na utakmicu sa Galatasarajem.

Košarkaši Crvene zvezde mts putuju u četvrtak u Istanbul na utakmicu 2.kola novog izdanja Evrolige. Rival crveno-belima je ekipa Galatasaraja,a meč se igra u petak u 19 časova u dvorani „Abdi Ipekči“.

Zbog svega što se događalo u bliskoj prošlosti, napada na naše pristalice u Istanbulu, i na prvom mestu tragičnog ubistva našeg navijača Marka Ivkovića, KK Crvena zvezda mts obaveštava svoje simpatizere da i ovoga puta ne organizuje put u Istanbul za ovu utakmicu, kao i da nema u svom posedu ni jednu kartu za duel u „Abdi Ipekči“ Areni,. Takođe, klub ne može bezbednosno da pokrije ovaj meč, i bilo kakav dolazak svojih navijača i njihov boravak u Istanbulu.

U vreme velikih tenzija, nakon ranijih dešavanja u Istanbulu prilikom dolaska košarkaša Crvene zvezde, , ali i konstantnih provokacija pojedinaca nakon ubistva Marka Ivkovića, koji se deklarišu kao navijači tog turskog kluba, apelujemo na sve koji su imali nameru da putuju u Tursku, da to ne čine!

I ovoga puta, spremni smo na odsustvo naših navijača, i vrlo dragocene podrške sa tribina, znajući da se nikome kome je crveno-bela boja pri srcu, neće dogoditi nešto loše.

Ekspedicija KK Crvena zvezda mts kreće ka Istanbulu, na prvo od četiri gostovanja u tom gradu (EFES Anadolu, Fenerbahče, Darušafaka i Galatasaraj) u četvrtak u ranim jutarnjim časovima. Ekipa će trenirati u četvrtak u vreme utakmice, a povratak za Beograd planiran je za subotu u ranim jutarnjim časovima.

KK Crvena zvezda mts

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter