1
Košarka

FOTO: NBA

SVE JE MANJE SRBA: U NBA neće bivšeg košarkaša Zvezde i Partizana

Objavljeno: 18.10.16 u 12:34

Sa petorice Srbija je spala na trojicu predstavnika u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Juče je iz NBA stigla vest da je Stefan Janković ostao bez angažnama, a danas se to desilo bivšem mladom košarkašu Crvene zvezde i Partizana.

UŽIVA U ŽIVOTU: Darko Miličić na janjskom višeboju lumpovao uz Žareta i Gocija (VIDEO)

Srbija će u nadolazećoj sezoni NBA lige ponovo imati samo trojicu srpskih igrača – Nemanju Bjelicu, Nikolu Jokića i Bobana Marjanovića.

Uprava Majamija je odlučila da raskine saradnju sa srpskim krilnim igračem Stefanom Jankovićem, nedugo zatim je i Detroit sporazumno prekinuo odnos sa Nikolom Jovanovićem.

Jovanović je u dresu Pistonsa odigrao samo jedan meč. Bilo je to protiv Filadelfije krajem prošle nedelje, kada je na terenu proveo tek nekoliko minuta.

On je karijeru počeo u mlađim selekcijama Zvezde i Partizana, a nastavio u Americi.

Uprkos otkazu, u Detroitu se nadaju da bi Jovanović mogao da ostane u razvojnom timu, Grand Rapidsu, i da eventualno u budućnosti obnove saradnju.

On je tri godine igrao za Univerzitet Južna Karolina, gde je prosečno beležio 11 poena, šest skokova i jednu blokadu na 98 odigranih utakmica. Za vreme provedeno među Trojansima postao je 36. igrač u istoriji pomenutog koledža koji je ubacio 1.000 ili više koševa.

0
0

1 Komentara

  1. Управа Партизаиа реаговала уплатила по 10 000иљада евара Мајамиу и Детроиту да се прича са Ракићевићем не понови.а Ћоки неверуе

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter