12
AdmiralBet ABA Liga

BEZ KOMENTARA: Neredi u Pioniru nakon zviždanja Stankoviću (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.16 u 17:15

Navijači Partizana sukobili su se između sebe pred meč protiv Olimpije.

Kako nam javlja naš izveštač sa lica mesta, do sukoba je došlo kada je započeo minut ćutanja nedavno ubijenom Aleksandru Stankoviću, vođi navijača Partizana.

Jedna grupa pristalica crno-belih je izrazila nezadovoljstvo takvim potezom zviždanjem, što je isprovociralo deo navijača, pa je usledio i fizički sukob.

(Youtube/HotSport)

(Youtube/HotSport)

0
0

12 Komentara

  1. Jasno mi je da ,,navijaci“ odaju postu ,,vodji“,jer ih je verovatno necim zaduzio.Nije mi jasno ko je nadlezan da dozvoli minut cutanja?Ako je u pitanju organizator lige,e onda je skandal jos veci!Svetla tacka KKP su navijaci koji su izrazili protest zbog ovog ludila.Nije ovo danas pocelo,setite se Dunjica.Da smo drzava KKP bi sada bio kaznjen,ali ni FKCZ nije bio kad je trebalo,pa nece biti reakcije ni sada.

    0
    0
    Odgovori
  2. за разлику од гурбета код нас се види да постоје поштени срби који звижде криминалцу

    0
    0
    Odgovori
  3. svaka cast sto su zvizdali jednom kriminalcu..covek nit je dao, niti kos, niti je partizanu doneo neku pobedu u drugim sportovima. i njemu se daje minu cutanja? dokaz fa nam je drustvo trulo u totalu. mislio sam da su delije odlepili kad su na srpsku zastavu, koja treba biti svetinja za svakog srbina, stavili lik onog kriminalca…al ovo?

    0
    0
    Odgovori
  4. Glupsone,navijaci su zvizdali na pomen jednog kriminalca,za razlku od Vas copera kome su uzori Dunjic i Music,najobicnije barabe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter