0
AdmiralBet ABA Liga

ELEGANCIJA: Košarkaši Zvezde dresove zamenili odelima (FOTO)

Objavljeno: 12.10.16 u 12:00
Košarkaši Crvene zvezde mts Marko Simonović, Branko Lazić i Nemanja Dangubić zamenili su sportsku opremu za elegantna odela dugogodišnjeg Zvezdinog partnera.
 

Posle sjajne serije od četiri uzastopne pobede košarkaši Crvene zvezde mts imali su zasluženo slobodan dan. Marko Simonović, Branko Lazić i Nemanja Dangubić iskoristili su ga da u prijatnom okruženju dugogodišnjeg Zvezdinog partnera hotela “Crown plaza“ poziraju u elegantnim RANCCO odelima.
 
rancco-igraci-promo-1-3
 
Ako je Lazić već imao iskustva u tome za Simonovića i Dangubića je poziranje bilo nešto novo, ali se po sjajnim fotografijama to nikako ne može naslutiti. Iskusnijem Simonoviću i mladom Dangubiću se uloga manekena veoma dopala pa im velika pomoć od iskusnijeg Lazića nije bila neophodna. Snimanje je potrajalo, ali svi prisutni na setu to nisu ni osetili jer je vladala veoma opuštena atmosfera.
 
 
Slike govore više od hiljadu reči, a možemo slobodno da kažemo da su odmah po njihovom nastanku privukle veliku pažnju na  društvenim mrežama. Iako smo navikli da ih viđamo u sportskoj crveno-beloj opremi i elegancija RANCCO odela Simi, Dangi i Lazi i te kako pristaju. 
 
ranco-druga-promo-2-6
 
Kompanija RANCCO i ove godine oblačiće stručni štab KK Crvena zvezda mts i ljude koji su zaduženi za organizaciju utakmica crveno-belih u svim takmičenjima, i deo je sponzorskog „pula“ šampiona ABA i KLS, i jedinog učesnika Evrolige iz Srbije.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter