0
Evroliga

NISU POGREŠILI: Đorđevićev savršen start u Bundesligi

Objavljeno: 10.10.16 u 18:03

Posle četiri odigrana kola Bundeslige tri tima i dalje imaju stoprocentan učinak. Među njima, pored Brose Basketsa i Ulma, je i Bajern iz Minhena.

Ekipa koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević do četvrte pobede je stigla savladavši Gizen u gostima sa 72:68.

Domaći su imali prednost tokom tri četvrtine, ali su Bavarci odigrali sjajnu četvrtu deonicu, koju su dobili rezultatom 24:14. Najbolji akter utakmice bio je Anton Gavel koji je zabeležio 12 poena i šest asistencija.

Isti broj poena postigao je i Maksimilijan Kleber, dok je Vladimir Lučić upisao devet (3/3 za tri poena). Na drugoj straniDžastin Sirs je bio najefikasniji sa 13 poena. 

Posle poraza u prethodnom kolu od Ulma, Alba je doživela novi poraz i to ponovo na domaćem terenu. Ovoga puta bolja od njih bila je ekipa Frankfurta.

NOVA PRAVILA: Medijima strogo zabranjeno deljenje snimaka sa utakmica Evrolige

Gosti su slavili sa 78:70, a najbolji igrač na utakmici bio je Antonio Grejvs sa 22 poena i sedam asistencija. Uz njega, odličan je bio i mladi Šejvon Šilds, koji igra odlično u svojoj prvoj sezoni u Evropi. On je postigao 16 poena, uz šest skokova. U timu Albe, ponovo, su najbolji bili Dragan Milosavljević i Elmedin Kikanović. Obojica su zabeležili po 13 poena.

Trebalo bi pomenuti i da je ekipa Fehte stigla do prve pobede u novoj sezoni, a da je u trijumfu nad Finiks Hagenom od 98:96 bivši NBA košarkaš Skot Mačado učestvovao sa 18 poena, 17 asistencija i četiri ukradene lopte. 

Mečevi petog kola na programu su od 14. oktobra.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter