2
Košarka

FOTO: Eurocup/Printscreen

‘BOMBA’: Bivši kapiten Partizana šutem u poslednjoj sekundi doeno pobedu Albi (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.16 u 23:10

U 2. kolu Bundeslige Alba je kao gost savladala Jenu 77:73, a koš za pobedu tima iz Berlina postigao je bivši kapiten Partizana.

Alba se mučila, ali je pobedila. Jena se pokazala kao tvrd rival, ali je slomio Dragan Gagi Milosavljević. Bivši kapiten Partizana postigao je trojku u poslednjoj sekundi utakmice, mada je kasnije pokraden te mu je upisano samo dva poena. Ipak, dovoljna za pobedu 77:73. Naš bek je postigao sedam poena, a Albu je do pobede vodio Kikanović sa 24 poena.

Bajern Minhen koji vodi naš selektor Aleksandar Đorđević razbio je Vurcburg 90:77. Kod Bavaraca Vladimir Lučić je imao isti broj poena koliko i njegov bivši kolega iz Partizana, a sada član Albe Milosavljević, sedam.

0
0

2 Komentara

  1. Svaka cast Gagiju, ali ovaj naslov je da blago kazem komican. Alba vodi 75:73 i ima napad i on daje 2 poena na 5 sekundi do kraja?! Kako je to game winner? Da je bilo makar nereseno pa OK ali ovo je smesno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter