0
Košarka

NEMANJA BJELICA JAČI NEGO IKAD: Očekujte dominaciju ‘Profesora Belog’ u NBA ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.16 u 16:34

Košarkaš Srbije koji je ovog leta zbog povrede propustio Olimpijske igre u Rio de Žaneiru i osvajanje srpskog srebra, vratiće se na parket u najboljem izdanju.

Bar tako najavljuju njegov trener u Minesoti Tom Tibodo i saigrač iz Timberfulvsa Karl Entoni Tauns.

Jer kada to kaže neko neko ko provodi sa Nemanjom Bjelicom gotovo svaki dan, pa čak i minut tokom priprema za novu sezonu, treba im verovati na reč.

– Srećan sam sa onim što ugledam kada vidim Bjelicu na treningu. U jako je dobroj formi. Može da šutne za tri poena, a ono što svi kod njega potcenjuju je mogućnost da kreira igru. Može da igra i pik-en rol. Jako dobro čita igru i može da dodaje preko glave drugih igrača – rekao je Tom Tibodo o srpskom ‘pleju u telu krilnog centra’.

JOKIĆ ZABAVLJAO AMERIČKE MEDIJE: Malo se radilo u teretani! Ali kada je stavio medalju oko vrata…

Njegov saigrač Karl Entoni Tauns je još euforičniji i najavljuje da je ‘Profesor Beli’ u nikad boljem fizičkom stanju.

– Sve se vidi samo kada ga pogledate. Često smo cimeri, trčimo zajedno i pripremamo međusobno jedno drugog. Uveravam vas, ‘Beli’ je u najboljoj kondiciji u svojoj karijeri. Ja sam ponosan na njega i sigurno će ovo biti najveća sezona za njega – izjavio je Karl Entoni Tauns.

Za to vreme, Bjelica je i dalje onaj miran momak, tako i odgovara na pitanja novinara, što smo mogli da vidimo na ‘Medija deju’ pre dva dana:

(Izvor: youtube / Cold Omaha)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter